fbpx

Boligrenovering

OBH-Gruppen er en af Danmarks førende rådgivere inden for istandsættelse og renovering

Vores specialiserede ingeniør og renoveringsteam, som kun beskæftiger sig med renoveringer, sørger for at give dig det bedst tænkelige byggeprojekt og boligrenovering. Vi har mere end 50 års erfaring i at rådgive og håndtere gennemgribende boligrenoveringer og energibesparelser. Vi har lavet renoveringer på alt fra den gamle fredede herregård Nørre Vosborg til forvandling af en gammel turbinehal til et topmoderne og energioptimeret firmadomicil, som opfylder nutidens energikrav.

Vi ved, at en god boligrenovering kræver viden og erfaring. Vi har i OBH-Gruppen mange års erfaring og en stor bredde af kompetencer inden for istandsættelse af bygninger, som giver det bedste byggeresultat. Det beviste vi blandt andet, da vi var med under renoveringen af Nørre Vosborg.

boligrenovering nr vosborg
Nørre Vosborg er et unikt bygningsværk, hvor bygningerne er opført igennem flere byggeperioder mellem 1542 og 1951. Derfor var der flere forskellige bygningskonstruktioner, som vi skulle tage højde for. Vi var med til at renovere herregården, så den kunne bruges til konferencecenter, restaurant og hotel. Det var vigtigt for alle parter at holde renoveringen i den gamle stil som resten af byggeriet. Det lykkedes rigtig godt, og i dag faciliterer Nørre Vosborg hver måned mange arrangementer.

Eksperter inden for boligrenovering

boligrenovering-laboratoriumI OBH-Gruppen har vi ikke bare et specialiseret team indenfor boligrenovering. Vi har flere forskellige teams, hvilket betyder, at hvis vi under en renovering finder risiko for miljøfarlige stoffer, så kan vi sende prøver tilbage til vores eget bygningslaboratorium, som er landets mest moderne. Her står et specialiseret team klar til at tage imod prøverne og tjekke for eventuelle skadelige stoffer.
At vi kan arbejde på tværs af huset med specialister indenfor energi, indeklima, miljø og bygningsundersøgelser gør, at vi kan håndtere komplekse renoveringsprojekter med behov for tværfaglig viden.

Helhedsorienteret ingeniørrådgivning giver en optimal boligrenovering

boligrenovering-bolig

Under en renovering af et stort byggeprojekt er det vigtigt at bevare overblikket og have fokus på alle parametre. Vi tilbyder en helhedsorienteret ingeniørrådgivning ved en boligrenovering, hvor vi tænker arkitektur, energi, indeklima og byggeteknisk viden ind i hver en konstruktion. I stedet for at se en boligrenovering som en udfordring, vil vi gerne se det som en mulighed for at løfte byggeriet. Man kan tænke ny arkitektur, energibesparelser og meget andet ind i en renovering. Det gør vi, samtidig med at vi bevarer den røde tråd fra det eksisterende byggeri. Vi gør det selvfølgelig i tæt dialog med vores kunder.


Vi rådgiver både professionelle bygherrer og andels- og ejerforeninger og har erfaring inden for både mindre og helt store boligsrenoveringsprojekter.

Vi har bl.a. kompetencer inden for:

 • Energirenovering
 • Tagrenovering
 • Tagboliger
 • Facade- og vinduesrenovering
 • Betonrenovering
 • Badeværelsesrenovering
 • Renovering af varme- og vandinstallationer
 • Renovering af afløbsinstallationer
 • Kloakrenovering
 • Ombygningsarbejder
 • Drift og vedligeholdelsessystemer

Mere end 50 års byggeerfaring giver tryghed til din boligrenovering

I kan drage nytte af den omfattende viden, som OBH-Gruppen har opbygget gennem mere end 50 år med ingeniørrådgivning og byggeri siden 1965.
Vi har været med til at bygge mange af de bygninger, som i dag trænger til en renovering, og det giver os en stor fordel. Vores mange års erfaring og vores specialiserede renoveringsteam giver os det bedste grundlag for at levere de bedste løsninger i landet.

En god renovering fra OBH-Gruppen er selvfølgelig en udgift her og nu, men en langsigtet besparelse, når man laver de store energibesparende renoveringer. Derudover er der store miljøfordele ved at lave energibesparende renoveringer.

Vi har erfaringen og energien til at realisere de bedste bygge og renoveringsresultater. Vores landsdækkende renoveringsteam står klar til at rådgive om enhver boligrenovering eller byggeri.
 
Ring til os i dag
7021 7240
Eller email:
obh@obh-gruppen.dk

Kontakt - ingeniørrådgivning

Carsten Gregersen 02
Carsten Gregersen
Salgsdirektør

7678 4555
2726 4555
cgr@obh-Gruppen.dk

 

Per Skovrup 01
Per Skovrup
Regionschef

7678 4557
2726 4557
psk@obh-Gruppen.dk

 

Kresten Jensen 01
Kresten Jensen
Salgschef

7678 4660
2726 4660
krj@obh-Gruppen.dk

 

Ole Damsgaard Danielsen 02
Ole Danielsen
Salgs- og souschef

7678 4551
2726 4551
odd@obh-Gruppen.dk

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører