fbpx

Bygningsprojektering


I OBH-Gruppen råder vi som rådgivende ingeniører over en professionel projekteringsorganisation. Vores medarbejdere er på forkant med de nyeste it-systemer og parametriske designværktøjer, så du hurtigt kan få overblik over mulighederne for at optimere og udnytte de bedste muligheder i dit projekt.

Høj kvalitet og effektive arbejdsgange baseret på stor erfaring giver tryghed, og gør os til en attraktiv samarbejdspartner inden for ingeniørrådgivning og projektering. 

Vi benytter os af den nyeste digital teknologi ved bygningsprojektering - vi projekterer i Revit / BIM, hvilket effektiviserer projekteringen, samtidig med at eventuelle fejlkilder minimeres. Dermed sikres en høj kvalitet igennem alle byggeriets faser. Vores projekteringsteam og ingeniører understøtter den digitale modellering til fingrespidserne helt fra de indledende idéfaser af et byggeprojekt. 

Projektering i REVIT / BIM

Revit / BIM er en digital måde at arbejde på, som sikrer effektiv og hurtig deling af data og kommunikation mellem de involverede parter i projekteringen.

En professionel og grundig projektering af dit byggeri giver den bedste og mest effektive byggeproces. Vi kan hjælpe dig med bygherrerådgivning og være din rådgivende ingeniør.

Vi tilbyder stærke kompetencer inden for alle primære ingeniørdiscipliner på bygge- og renoveringsprojekter, og derfor kan du med OBH-Gruppen nøjes med én samarbejdspartner fra start til slut.

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om vores muligheder for at hjælpe dig med dit byggeri. 

Ring til os i dag
7021 7240
Eller email:
obh@obh-gruppen.dk

Kontakt - ingeniørrådgivning

Carsten Gregersen 02
Carsten Gregersen
Salgsdirektør

7678 4555
2726 4555
cgr@obh-Gruppen.dk

 

Per Skovrup 01
Per Skovrup
Regionschef

7678 4557
2726 4557
psk@obh-Gruppen.dk

 

Kresten Jensen 01
Kresten Jensen
Salgschef

7678 4660
2726 4660
krj@obh-Gruppen.dk

 

Ole Damsgaard Danielsen 02
Ole Danielsen
Salgs- og souschef

7678 4551
2726 4551
odd@obh-Gruppen.dk
trustpilot-nr1

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører