fbpx

Eleftersyn

Vi er autoriserede og certificerede til at udføre et eleftersyn.

Vi har uddannet og certificeret vores bygningssagkyndige i hele landet til udøre eleftersyn i forbindelse med en ejendomshandel. OBH-Gruppen er autoriseret til at foretage lovpligtige eleftersyn i forbindelse med ejerskifte af boliger. 

OBH biler transparent BG web

Huseftersynsordning kræver et eleftersyn ved tegning af en ejerskifteforsikring.

OBH-Gruppen er som de første i Danmark certificeret og har autorisation til at udføre eleftersyn godkendt af Sikkerhedsstyrelsen, som pr. 1 maj 2012 er lovpligtig ifølge den nye bekendtgørelse om huseftersyn. Virksomheden har valgt denne løsning, for at kunne servicere kunderne bedst, hvor kunden kan nøjes med kun et konsulentbesøg.

Vores certificerede bygningskonsulenter er alle uddannede bygningsteknikere, som har fået en grundig uddannelse i eleftersyn. Vi har i OBH-Gruppen igennem en længere periode haft vores medarbejdere under en grundig uddannelse både internt og eksternt til at kunne udføre det nye eleftersyn. 

Eleftersyn udføres efter Sikkerhedstyrelsens retningslinier. Klik på linket og se mere

Eleftersyn med høj faglig og uvildig rådgivning.

Vi vil udnytte vores unikke faglighed og uvildighed til at give kunderne markedets bedste service inden for eleftersyn. Det er det, som vi lever af og er bedst til, og så lader vi de, der er bedst til at montere og installere om at lave det udførende arbejde. Så har vi rene linjer, og kunderne kan være trygge. Eleftersynet sikrer, at parterne i en bolighandel opnår vished for elinstallationernes sikkerhedstilstand.

Ved at vælge OBH-Gruppen til dit eleftersyn er du sikker på, at dit eleftersyn bliver udført af en kvalificeret og erfaren specialist.

Landsdækkende service med tilstandsrapport, energimærkning og eleftersyn.

Vi er i OBH-Gruppen A/S landsdækkende med lokale byggesagkyndige i hele landet til at udføre eleftersyn. Vi er certificeret indenfor tilstandsrapport, energimærkning og eleftersyn. Det er din garanti for en god kvalitet.

Ring og bestil et tilbud eller bestil via vores hjemmeside.

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører