fbpx

Energikonsulent

Få skabt en grønnere bolig med en OBH-energikonsulent i et samarbejde med os! I OBH-Gruppen har vi energikonsulenter i hele landet. Vi arbejder med energi- og ingeniørrådgivning, og vi kan en særdeles bred vifte af energirådgivningsydelser til alle typer bygninger.

energimaerkning erhverv illustration

En OBH-energikonsulent er 100% uvildig i sin rådgivning

Uvildig energirådgivning giver den bedste løsning. I OBH-Gruppen bygger vores energirådgivning fra vores energikonsulent på ingen særinteresser udover at mindske kundens energiforbrug. Det betyder, at vi ikke har nogen tilknytning til bestemte energiselskaber eler bestemte håndværksgrupper og favoriserer ikke bestemte energiløsninger. Vores energikonsulent tager derfor altid udgangspunkt i dine ønsker og behov om den mest energioptimale løsning. Det giver jer sikkerhed for en god energirådgivning.

Vi er Danmarks største leverandør af energimærkning med energikonsulenter

I OBH-Gruppen har vi energikonsulenter i hele landet. Vi er Danmarks største leverandør af energimærkning i hele landet med lokale OBH-energikonsulenter, som er certificerede og godkendt til energimærkning i høj kvalitet.

Vores OBH-energikonsulenter har erfaring og ekspertise i energimærkning af flere tusinde ejendomme lige fra de største energiopgaver som energimærkning af alle danske universiteter og storcentre til energimærkning af alle typer huse i Danmark lige fra Skagen til Nexø på Bornholm. Vi har erfarne energikonsulenter ansat i alle områder af Danmark.

Bestil en energikonsulent - det giver god mening

Det giver god mening at bestille en energikonsulent. Med stigende energipriser er investeringer i energiforbedringer en af de mest profitable investeringer i øjeblikket. Vanskeligere er det at finde de mest rentable energiforbedringer og at finde de største energisyndere i en bygning. Det kræver en god energikonsulent, da bygninger er meget forskellige, og en forkert energirådgivning kan have konsekvenser for et dårligt indeklima med fugt og skimmelsvamp.

Bestil din energikonsulent hos OBH-Gruppen Rådgivende Ingeniører

Du behøver blot at kontakte vores OBH videncenter, hvis du har behov for en energikonsulent. Bestil her et uforpligtende tilbud, og så tager vi kontakt inden for 24 timer med et tilbud.
Bureau Veritas logo

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører