fbpx

Energimærkning andelsboligforening

Energimærkning af andelsboligforening

Energimærkning andelsboligforening - få energimærkning udført af OBH-Gruppen af jeres andelsbolig / andelsboligforening.

Vi er i OBH-Gruppen som rådgivende ingeniørfirma specialister i at udføre energimærkning af høj kvalitet med lokale OBH energikonsulenter i hele landet.

Energimaerkning andelsboligforening
OBH-Gruppen er certificeret og godkendt af energistyrelsen til at udføre energimærkning af andelsboliger og andelsboligforeninger.

Ved energimærkning af en andelsboligforening og andelsbolig er det overdragerens pligt at sørge for, at køber af andelsboligen får udleveret en energimærkning, før aftale indgås.

Hvis overdragelsen af andelsbolig sker ved ejendomsmægler, har overdrager pligt til at fremlægge en energimærkning af bygningen for ejendomsmægleren forud for annoncering til salg, fordi energimærket skal fremgå af annoncer for lejligheden.

Når andelsboligen er en lejlighed i en fleretages bygning gælder samme regel som ved salg af ejerlejligheder, hvor hele ejendommen skal have en energimærkning.

Er bygningen i en andelsboligforening større end 1.000 m2, skal der altid foreligge et gyldigt energimærke. Er ejendommen mindre, skal der kun foreligge energimærke, når en andelsbolig overdrages eller udlejes.

Energimærkning andelsbolig / andelsboligforening ansvar og betaling

Det er ejer af andelsbolig/andelsboligtsforeningen, som er ansvarlig for at stille en gyldig energimærkning til rådighed for overdrageren, når en bolig skal overdrages. Som udgangspunkt er det som ved ejerlejligheder, foreningen, der skal betale.

Bestil tilbud på energimærkning af din andelsbolig / andelsboligforening hos OBH-Gruppen

Ring eller bestil online et tilbud på energimærkning af din andelsbolig eller andelsboligforening. Vi har energikonsulenter i hele landet, som udfærdiger energimærkning i høj kvalitet af jeres andelsbolig og andelsboligforening.

Du behøver blot at kontakte vores videncenter, hvis du har behov for en energimærkning eller bestil gerne et tilbud online her på hjemmesiden, så tager vi kontakt inden for én arbejdsdag.

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører