fbpx

Energirådgivning

Energirådgivning og løsninger skal findes inden for hele boligen dvs. klimaskærm, installationer, alternativ energiforsyning osv. – men der skal være styr på samarbejde og strategi, før resultaterne viser sig i ejendomsdrift og brugeradfærd.

OBH-Gruppen har stor erfaring med energirådgivning - vi har bl.a. medvirket som rådgiver ved flere af Danmarks største ESCO-projekter, og vi har udviklet energiportalen, som er et webbaseret værktøj til energioptimering af ejendomme.

OBH-Gruppen er ligeledes en af Danmarks førende indenfor energimærkning af ejendomme, og har bl.a. stået for energimærkning af flere universiteter og storcentre i Danmark.

Energioptimerede ejendomme har ikke kun fordele af besparelserne ved et lavere energiforbrug, men typisk har de også en øget komfort for ejendommens brugere og en forøget ejendomsværdi.

I takt med de stigende energipriser er der ingen tvivl om at gevinsten ved energioptimerede ejendomme vil være stigende.

Optimal prioritering

Der er mange tiltag, som kan medføre energibesparelser, men for at få det optimale udbytte bør man sørge for at få professionel uvildig rådgivning, som kan prioritere ud fra ejendommens beskaffenhed under hensyntagen til gevinst / tilbagebetalingstider.

Har du flere ejendomme, kan det ofte betale sig at se på hele porteføljen, når energiforbedringer skal prioriteres.

Kontakt OBH-Gruppen for at få den bredest mulige energirådgivning.
Bureau Veritas logo

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører