fbpx

Energirenovering


OBH Gruppen G6Z7837skala-energimaerkning bygninger
Energirenovering af almene og private lejeboliger skal gøre det muligt at opnå reelle energibesparelser, sund økonomi i ejendommene og tilfredse beboere og lejere på samme tid. Vi tilbyder energirådgivning til en bred vifte af kunder, boligforeninger, virksomheder og offentlige institutioner.  

Vi foretager fx energi rådgivning, energikortlægning eller laver et energisyn. Alt med fokus på, at du som kunde opnår en energioptimering, som nedsætter dit forbrug og sparer udgifter bedst muligt.

Energirenovering - den direkte vej til besparelser

OBH-Gruppen rådgiver om gennemgribende energirenoveringer - installationer, klimaskærm, konstruktioner, badeværelser og terræn.

Energirenovering er en sikker vej til besparelser på driftbudgettet, men hvor ligger gevinsten? Nye vinduer, bedre isolering eller måske solceller?

Optimal energirenovering kræver en samlet byggeteknisk viden om ejendommen, og er der tale om flere ejendomme i en ejendomsportefølje, kan der ofte være sund fornuft i at se på hele porteføljen samlet.

En energirådgiver fra OBH-Gruppen er ingeniør med byggeteknisk baggrund, som kan vurdere hvilke renoveringer, der kan betale sig og hvilken rækkefølge, der er den mest rentable.

Energirenovering forbedrer økonomien og giver et bedre indeklima

Vi tager typisk udgangspunkt i det aktuelle forbrug på ejendommen og gennemgår mulighederne for besparelser på el, vand og varme, når vi rådgiver om energirenovering. Vi starter med en byggeteknisk gennemgang af bygningen og udarbejder en prioriteret handlingsplan med en liste over de mest rentable energiforbedringer.

Fortæl os om dine planer for energirenovering, så finder vi den bedste energirådgiver og ingeniør til din opgave.


 At tænke helhedsorienteret løsninger giver den bedste energirådgivning
Når man går i gang med en bygningsrenovering, giver det også muligheder for optimering af arkitektur, energi og indeklima, hvor energiforbruget bare er et aspekt blandt mange andre forhold.

I OBH-Gruppen tilbyder vi derfor også gerne boligforeningen en helhedsrådgivning, som indeholder hele bredden af byggeteknisk viden, arkitektur, energi og indeklima. 
Bureau Veritas logo

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører