fbpx

Fugtundersøgelse

Fugt i bygningsdele og bygningskonstruktioner er blevet et stigende problem. Både ved renoveringer og ved nybyggeri p.g.a. af krav om hurtig færdiggørelse. 

De seneste års mere ekstreme vejr har også budt på skybrud og oversvømmelser, hvor den efterfølgende affugtning måske ikke har været helt tilstrækkelig.

Det kan også skyldes kuldegennemslag som i overgangen mellem kulde og varme giver kondens. Kondensen bliver hurtigt til en egentlig fugtskade.

Enhver form for fugt i bygningsdele og bygningskonstruktioner er grobund for skimmelsvamp eller bygningssvamp. Følgerne af svampeproblemer kan være alvorlige bygningsskader, men også alvorlige indeklimaproblemer med allergi til følge.

Fugt skal altid lokaliseres og fjernes, og vigtigst - årsagen til fugten skal findes.Fugtmåling - undgå byggefugt

Byggefugt er årsag til mange fugtskader og indeklimaproblemer i nye bygninger og ved renoveringer. Byggefugt kan også forårsage direkte konstruktionssvigt. Derfor er det vigtigt at fugtmåling indgår som en del af den løbende kvalitetskontrol på byggepladsen, så man sikrer at materialer tørrer korrekt i byggeprocessen.

Bygningsreglementet skærper kravene til fugtmåling

Nyt bygningsreglement skærper kravene til fugtsikring og fugtmåling under byggeriet for at sikre nye huse og tilbygninger bedre mod fugt og skimmelproblemer

Brug fugtmåling til:

  • Kontrol og fugtmålinger i byggeprocessen
  • Kortlægning og afhjælpning af fugt- og skimmelskader
  • Rådgivning i forbindelse med konstruktionsopbygning og materialevalg
  • Forebyggelse af fugt- og skimmelskader ved nybyggeri og renoveringer

Vi har i OBH-Gruppen mange års erfaringer med fugtmålinger og identifikation af fejlkilderne, der er årsagen til fugtproblemerne.

Ring til os i dag
7678 4733
Eller send os en email:
obh@obh-gruppen.dk

trustpilot-nr1

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører