fbpx

Vurderingsrapport

bygningssagkyndigSkal du at sælge din andelsbolig, er du nødt til at have lavet en vurderingsrapport på andelsboligen, fordi der skal optages lån med sikkerhed i andelsboligens værdi. 

En vurderingsmand udfærdiger en vurderingsrapport ved salg af en andelsbolig

Tilstandsrapporter kendes fra private hushandler under huseftersynsordningen, hvor de er obligatoriske, hvis der skal tegnes ejerskifteforsikring. 

Ved salg af din andelsbolig skal du have udarbejdet en vurderingsrapport, som laves af en vurderingsmand, fordi der skal optages lån med sikkerhed i andelsboligens værdi.  

En vurderingsrapport omhandler værdien af de forbedringer, der er foretaget på alle overflader og bygningsdele i andelsboligen, samt tilhørende løsøre eks. hårde hvidevarer m.m.

Vurderingsrapport retningslinjer

Vores vurderingsmand benytter retningslinjerne i ABF Håndbogen fra Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentation som grundlag for vurderingen og de eventuelle afskrivninger, der måtte beregnes.
Du modtager i vurderingen af din andelsbolig i en overskuelig og veldokumenteret vurderingsrapport.

Vurderingsrapport med stor erfaring

Vi er i OBH-Gruppen et landsdækkende rådgivende ingeniørfirma, som tilbyder at udfærdige vurderingsrapporter i hele Danmark. Vi har som vurderingsmand mere end 50 års byggeteknisk erfaring fra alle typer byggerier nybyggeri, renovering og ombygning af bl.a. andelsboligforeninger og boligforeninger.

Vi har derfor opbygget de nødvendige kompetencer til udførsel af en professionel vurderingsrapport. 

Vurderingsrapport med hurtig levering i hele landet

Kontakt os gerne og få et uforpligtende tilbud fra en vurderingsmand på udfærdigelse af en vurderingsrapport af din andelsbolig. Vi har generelt en meget hurtig leveringstid på vurderingsrapporter.
Ring til os i dag
7678 4734
Eller send os en email:
kontakt@obh-gruppen.dk

 

Jeg vil gerne høre mere om:

Kontakt Boligforening - Vedligehold

Ole Danielsen
Ole Danielsen
Salgs- og souschef

7678 4551
2726 4551
odd@obh-Gruppen.dk

 

Bo Wiedemann 01
Bo Wiedemann
Account Manager

7678 4590
6131 2215

bwi@obh-gruppen.dk