fbpx

Arbejdsmiljøledelse

Arbejdsmiljøledelse giver udbytte for både store og små virksomheder. Mange forbinder arbejdsmiljøledelse med besværelige bureaukratiske systemer, som er forbeholdt store virksomheder. Sådan er det ikke i praksis. Arbejdsmiljøledelse handler først og fremmest om at organisere indsatsen for et godt arbejdsmiljø, og det giver også udbytte for mindre virksomheder.

Med OBH arbejdsmiljøledelse sætter I selv dagsordenen 

I vores rådgivning tager vi højde for jeres udgangspunkt og ambitioner. I første omgang giver arbejdsmiljøledelse overblik, så I får styr på jeres egen indsats indenfor: 

  • Arbejdsmiljøorganisation
  • APV
  • Lovpligtige uddannelser
  • Eftersyn
  • Brugsanvisninger

Næste skridt vil typisk være at formulere politikker og sætte mål for resultater, f.eks. nedbringelse af skader og fravær. De mere ambitiøse virksomheder rådgiver vi om opbygning af certificerbare ledelsessystemer og forberedelse til de sidste step mod arbejdsmiljøcertifikat.

 

Vores arbejdsmiljørådgivere er autoriseret af Arbejdstilsynet. Det er jeres garanti for, at de løsninger, vi rådgiver om, lever op til kravene i arbejdsmiljølovgivningen. Er der spørgsmål relateret til arbejdsmiljøledelse, er I velkomne til at ringe til os. 

autoriseret arbejdsmiljoeraadgiver

Ring til os i dag
7678 4733
Eller send os en email:
obh@obh-gruppen.dk

Kontakt arbejdsmiljø

Bent Bukh 01
Bent bukh
Fagleder, arbejdsmiljø

7678 4956
2726 4792
bbu@obh-Gruppen.dk

 

Jytte Vestergaard Jensen
Jytte Vestergaard Jensen
Miljørådgiver

7678 4584
2726 4584
jvj@obh-Gruppen.dk
trustpilot-nr1

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører