fbpx

Arbejdsulykke

Haft en arbejdsulykke? - fokus undgå den næste...! At forebygge arbejdsulykker giver god mening, da arbejdsulykker har oftest alvorlige konsekvenser både for det enkelte individ, virksomhederne og samfundet.

 

Arbejdsulykke hvilke sker der typisk?

Arbejdstilsynet inddeler arbejdsulykker i:

  • Dødsulykker
  • Alvorlige ulykker: Amputation, knoglebrud eller skader på omfattende dele af legemet.
  • Andre ulykker: Andre ulykker udgør knap 90 procent% af alle ulykker. De inddeles i forstuvning, sårskader, bløddelsskader, termisk skade, ætsning, forgiftning eller andet.

At rådgive om ulykkeforebyggelse kræver fokus fra både arbejdsgiver og arbejdstager begge parter skal deltage aktivt i arbejdet med at forebygge ulykke. 

  

Undgå en arbejdsulykke med en autoriseret arbejdsmiljørådgiver

Vi kan tilbyde at arbejde med holdninger og adfærd på virksomheden og også hjælpe jer med at udvikle procedurer og retningslinier, der passer netop til jeres virksomhed. Uanset, hvor I er i arbejdet med forebyggelse af arbejdsulykker, kommer vi gerne og udfordrer jer.

 

Arbejdsulykker anbefaling for at undgå

Vi anbefaler, at I får uddannet ressourcepersoner indenfor ulykkesforebyggelse, så I undgår fremtidige arbejdsulykker. Denne uddannelse bliver naturligvis varetaget af vores autoriserede arbejdsmiljørådgivere og vil normalt tage udgangspunkt i jeres virksomhed.

 

Arbejdsulykke og fået et påbud?

Har I fået et påbud fra Arbejdstilsynet om ulykkesforebyggelse evt. efter en arbejdsulykke, vil vi som autoriseret arbejdsmiljørådgiver kunne hjælpe jer med det. Hvor mange af jeres arbejdsulykker har I afsluttet med "det var et hændeligt uheld" ? Er der spørgsmål relateret til arbejdsulykker og ulykkesforebyggelse, er I også altid velkomne til at kontakte os.

Læs mere...

autoriseret arbejdsmiljoeraadgiver

Ring til os i dag
7678 4733
Eller send os en email:
obh@obh-gruppen.dk

Kontakt arbejdsmiljø

Bent Bukh 01
Bent bukh
Fagleder, arbejdsmiljø

7678 4956
2726 4792
bbu@obh-Gruppen.dk

 

Jytte Vestergaard Jensen
Jytte Vestergaard Jensen
Miljørådgiver

7678 4584
2726 4584
jvj@obh-Gruppen.dk
trustpilot-nr1

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører