fbpx

Brandinspektion af brandsikringsanlæg

Vi tilbyder i hele landet den lovpligtige brandinspektion af aktive brandsikringsanlæg


Som anlægsejer eller driftsansvarlig har du ansvaret for den daglige drift af brandsikringsanlægget, og du skal samtidig sørge for, at anlægget bliver inspiceret og godkendt én gang om året.

En brandinspektion er din sikkerhed for, at dine brandsikringsanlæg fungerer, som de skal og lever op til de funktionskrav der stilles.

DANAK akkreditering – inspektion og godkendelse af anlæg

Vores datterselskab OBH Ingeniørservice A/S er Danmarks første rådgivende ingeniørfirma, som er blevet akkrediteret af DANAK til at kunne inspicere og godkende aktive brandsikringsanlæg.

OBH udfører akkrediterede brandinspektioner på langt de fleste typer anlæg. Vores akkreditering sikrer dig en uvildig inspektion, der finder sted én gang om året.

Vi udfører også førsteinspektioner for anlægsinstallatører, der har behov for at få godkendt nyetablerede anlæg eller udvidelser og konvertering af eksisterende anlæg.

Uanset typen af inspektion, inspicerer vi alle brandsikringsanlæg efter de gældende regler for det enkelte anlæg.

En brandinspektion


For trygt at kunne stole på et brandsikringsanlæg, kræver myndigheder og forsikringsselskaber, at anlæggets pålidelighed og funktionsevne verificeres årligt.

En brandinspektion omfatter en gennemgang af anlægget i forhold til komponenter, bygningens indretning og brug. Inspektionen fungerer også som kontrol af den årlige vedligeholdelse af anlægget, der er udført af en installatør.

OBH’s brandinspektører samarbejder med dig, og på den måde opnår du fortrolighed med anlæggene. Det betyder, at du kan være sikker på, at anlægget virker, hvis der er brug for det.

Ved en inspektion kontrollerer vores inspektører anlæggets funktioner og vedligehold, og der bliver tjekket op på, at anlægget ikke forårsager blinde alarmer, hvor brandvæsnet alarmeres unødigt.

Som led i inspektionen vurderer vores brandinspektører også, om produktionsmetoder og -forhold samt bygningsindretning og brug har ændret sig. Det kan nemlig have betydning for de krav, der stilles til det aktive brandsikringsanlæg.

Hvorfor er en brandinspektion vigtig?
Der kan være flere årsager til, at et brandsikringsanlæg skal godkendes årligt.

Det er blandt andet hvis:
- anlægget er et myndighedskrav.
- hvis det fremgår af redningsberedskabets tilslutningsbetingelser, at anlægget skal inspiceres.
- hvis forsikringsselskabet stiller krav om årlig brandinspektion.

Resultat af brandinspektionen


Efter vores besøg bliver der udarbejdet en OBH inspektionsrapport, hvor vi har kontrolleret jeres brandsikringsanlæg indeholdende et inspektionsresultat og de eventuelle påtaler, der er nødvendige for at opnå en godkendelse.

Brandinspektionsrapporten er din dokumentation over for myndighederne på, at anlæggene er i orden.
Hos OBH bestræber vi os altid på at udarbejde rapporten i en overskuelig form og i et letforståeligt sprog. På den måde håber vi, at det bliver nemmere for alle involverede parter at forstå og benytte rapportens indhold. Rapporten kan også være et effektivt værktøj i det daglige sikkerhedsarbejde for virksomhedens ledelse og medarbejdere.

Bestil inspektion af brandsikringsanlæg - landsdækkende service

Vi kan tilbyde landsdækkende service med brandinspektører i hele landet, som kan fortage inspektioner.

Bestil et uforpligtende tilbud på vores brandinspektion enten på telefon 7021 7240 eller e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

For at få mere at vide om vores inspektioner og godkendelse af brandsikringsanlæg, se en oversigt over inspektionsgrundlag.
OBH Brandinsp logo
Ring til os i dag
7020 1232
Eller send os en email:
kontakt@obh-gruppen.dk


Vi vender tilbage indenfor
24 timer på hverdage.

trustpilot-nr1