fbpx

Building Management - Strategisk, taktisk og operationel styring

Med udgangspunkt i den bestående bygningsmasse tilbyder vi en helhedsorienteret gennemgang af ejendommen med fokus på værdiforøgelse gennem løft af vedligeholdelsesstand og optimering af energi og miljø.

Der udarbejdes bygningsrapport med prioriterede forslag til forbedring af vedligeholdelsesstand og driftsomkostninger samt forslag til løbende driftsovervågning for effektivisering af bygningsdriften.

Med en aftale på Building Management passer OBH-Gruppen bygningen og med one-point-of-contact kan kunden fokusere på kerneforretningen.

360graders Building Management
OBH-Gruppen har en lang og solid erfaring med Building Management for alle typer ejendomme – fra mindre boligforeninger til større offentlige og private ejendomsporteføljer. Vi har foretaget bygningsgennemgang på flere mio. m² bygningsmasse fordelt over hele Danmark.

Vores rådgiverydelser tager altid udgangspunkt i kundens aktuelle behov og med vores solide erfaring, landsdækkende organisation og mange specialister kan vi tilbyde attraktiv rådgivning indenfor alle væsentlige aspekter i en bygningsdrift fra den indledende screening til digital dataoverførsel, løbende overvågning og realisering af forbedringer og optimering.

50 års erfaring med byggeri af enhver art har lært os, at alle bygninger kan optimeres, og at der med en systematisk og planlagt tilgang kan opnås attraktiv værdiforøgelse og løbende driftsbesparelser.
Ring til os i dag
7678 4734
Eller send os en email:
kontakt@obh-gruppen.dk

 

Kontakt Building Management

Stig Nylandsted Larsen
Stig Nylandsted Larsen
Account Manager

2630 5365
snl@obh-gruppen.dk

 

Tina Mariager Jensen 03
Tina Mariager Jensen
Salgschef

2726 4801
tms@obh-gruppen.dk

 

Ole Damsgaard Danielsen 02
Ole Danielsen
Salgs- og souschef

7678 4551
2726 4551
odd@obh-gruppen.dk
trustpilot-nr1

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører