fbpx

Bygherrerådgivning

Går du med overvejelser om at renovere eller bygge nyt, så er det en god ide med uvildig bygherrerrådgivning, der hjælper dig gennem hele byggeprocessen med at realisere dine ideer og tanker til et færdigt kvalitetsbyggeri, både når det gælder økonomi og bæredygtighed. Vi skaber bygninger til mennesker.

I forbindelse med enhver byggesag, uanset hvor stor eller lille den er, kræver det grundig planlægning og styring. Hvis et projekt er omfattende, dyrt eller komplekst, er det særligt vigtigt at få den rette bygherrerådgivning.

Gør dig grundige overvejelser om projektet


Før du begynder at realisere dit bygge eller renoveringprojekt, uanset om det er en nybygning eller en ombygning, bør du tænke projektet igennem fra ende til anden.

Overvej blandt andet, hvor langt dit budget rækker; hvor du kan finde inspiration til projektet; ønsker til bæredygtighed, certificeringer, hvornår projektet skal starte og stå færdigt; hvilken entrepriseform du ønsker eller overvejer. 

OBH Bygherrerådgivning er en særligt stor hjælp, hvis du som bygherre skal i gang med et komplekst eller omfattende byggeprojekt.

Der er mange faser, man som bygherre skal igennem inden et byggeri står færdigt. Gennem hver enkelt fase er der mange ting at forholde sig til, og det kan være svært at gennemskue og holde overblikket gennem hele forløbet.

OBH Bygherrerådgivning giver dig tryghed igennem alle disse faser og gennem vores rådgivning skaber bygninger til mennesker. Med OBH bygherrerådgivning får du hjælp til at træffe de rigtige beslutninger og hjælpe med at bevare overblikket igennem hele byggeprocessen, så du ikke mister overblikket over projektet eller økonomien.

Vi lytter til dine ideer og behov
I vores bygherrerådgivning lytter vi og varetager dine interesser og bruger vores erfaring, faglighed og indsigt i byggebranchen til at få dit projekt rigtigt fra start og styret sikkert igennem.

Hos OBH bygherrerådgivning får du som bygherre uvildig sparring og rådgivning, der klæder dig på til at træffe de beslutninger, som sikrer det bedst mulige slutresultat for dit byggeprojekt.


Professionel bygherrerrådgivning siden 1965
I OBH bygherrerådgivning bygger vi vores viden og erfaring fra byggerier siden 1965 og kombinerer det med nyeste viden inden for bæredygtighed, materialevalg og certificeringer. Vi har gennem mange år opbygget et stort erfaringsgrundlag og kan derfor bidrage med en stærk faglig viden, som giver dig tryghed. 

I vores bygherrerådgivning forener vi i OBH forstand og faglig viden, som betyder at vi skaber byggerier, hvor hjerte hænger sammen med hjerne. Du får høj faglighed som fundament for alle vores rådgivningsydelser, når du bruger OBH som bygherrerådgiver.

Det gælder uanset størrelsen på dit byggeprojekt, du som bygherre skal i gang med, er vi hos OBH Bygherrerådgivning altid klar til at give professionel bygherrerådgivning til dig. 

 

OBH Bygherrerådgivning

Et udsnit af vores rådgivningsområder:

 • Definering af opgave /programoplæg /idéoplæg
 • Økonomiske overslag
 • Tidsplan
 • Byggeprogram
 • Myndighedssondering
 • Udbud og kontrahering
 • Kontrol af tilbudsgivers projektering
 • Kvalitetssikring
 • Risikovurdering

Et udsnit af vores bygherrerådgivning:

 • Overordnet tilsyn under udførelse
 • Udarbejdelse af byggeprogram
 • Udbud af totalrådgivningsopgaver
 • Udbud af projektkonkurrencer
 • Udbud af totalentreprisekonkurrencer
 • Rådgivning i forbindelse med partnering
 • Rådgivning i forbindelse med OPP (offentlig/privat/partnering)
 • Bygherreleverancer

OBH Bygherrerådgivning tager vi udgangspunkt i dine behov og ønsker til et byggeri

Det er vigtig del af bygherrerådgivning, at dine behov som bygherre analyseres grundigt for at kunne vælge den bedste løsning og den "rigtige" byggeløsning. Behovene bliver nøje udspecificeret og nedfældets i et byggeprogram, som danner grundlag for et udbud eller en totalentreprisekonkurrence.

I vores bygherrerådgivning står kundeorientering højt på dagsordenen, og vi ønsker at have de mest tilfredse kunder i branchen, derfor giver vi kunderne klar besked i vores bygherrerådgivning sammen med ønsket om at levere den bedste ingeniørrådgivning.  

Bygherrerådgivning som realiserer dine ønsker for et kommende byggeri

Hos OBH ønsker vi inden for bygherrerådgivning, at du som kunde og samarbejdspartner skal have de allerbedste betingelser for at realisere dine ønsker til et kommende byggeri.

Vi har inden for bygherrerådgivning mange referencer og erfaring fra tidligere byggerier inden for en lang række af brancher. Vi yder bygherrerådgivning både inde for bl.a. domicil- og kontorbyggeri, hoteller, erhverv, gymnasier og universiteter.

Bygherrerådgivning - Skal vi også hjælpe dig?

Mangler du en erfaren og kompetent OBH bygherrerådgiver og står du foran et byggeprojekt, så er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på vores bygherrerådgivning. Vi glæder os til at høre om dine ideer og tanker. 


Ring til os i dag
7021 7240
Eller email:
obh@obh-gruppen.dk

Kontakt - bygherrerådgivning

Soeren Qvist Hansen 01
Søren Qvist Hansen
Forretningschef, bygherrerådgiver

2726 4666
sqh@obh-Gruppen.dk

 

Gert Ekkenberg Hansen
Gert Ekkenberg Hansen
Projektchef og bygherrerådgiver

7678 4526
7678 4519
geh@obh-gruppen.dk

 

Lone Frederiksen
Lone V. Frederiksen
Projektchef og bygherrerådgiver

7678 4656
 
lvf@obh-gruppen.dk

 

Jørgen Zebis Krat
Jørgen Zebis Krat
Projektchef og bygherrerådgiver

7678 4871
2726 4757
jzk@obh-Gruppen.dk

 

Jan Reymond Jørgensen
Jan Reymond Jørgensen
Projektchef og bygherrerådgiver

7678 4607
6059 2420
jrj@obh-Gruppen.dk

 

Martin Nielsen 02
Martin Nielsen
Projektchef og bygherrerådgiver

 7678 4583
6085 5354
mni@obh-Gruppen.dk

 

Peder Hovgaard Øder
Peder Hovgaard Øder
Projektchef og bygherrerådgiver


7678 4592
pho@obh-Gruppen.dk

 

Carsten Gregersen 02
Carsten Gregersen
Salgsdirektør

7678 4555
2726 4555
cgr@obh-Gruppen.dk

 

Per Skovrup 01
Per Skovrup
Regionschef

7678 4557
2726 4557
psk@obh-Gruppen.dk

 

Kresten Jensen 01
Kresten Jensen
Salgschef og bygherrerådgiver

7678 4660
2726 4660
krj@obh-Gruppen.dk

 

Ole Damsgaard Danielsen 02
Ole Danielsen
Salgs- og souschef

7678 4551
2726 4551
odd@obh-Gruppen.dk
trustpilot-nr1

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører