fbpx

Bygningsprojektering


I OBH-Gruppen råder vi som rådgivende ingeniører over en professionel projekteringsorganisation.

En professionel og grundig bygningsprojektering af dit byggeri giver den bedste og mest effektive byggeproces. Vi kan hjælpe dig med bygherrerådgivning og være din rådgivende ingeniør.

Vi tilbyder stærke kompetencer inden for alle primære ingeniørdiscipliner på bygge- og renoveringsprojekter, og derfor kan du med OBH-Gruppen nøjes med én samarbejdspartner fra start til slut.

Vores projekteringsteam og ingeniører understøtter den digitale modellering til fingrespidserne helt fra de indledende idéfaser af et byggeprojekt. Vores medarbejdere er på forkant med de nyeste it-systemer og parametriske designværktøjer, så du hurtigt kan få overblik over mulighederne for at optimere og udnytte de bedste muligheder i dit projekt.

Bygningsprojektering i OBH-Gruppen

Vi arbejder i OBH-Gruppen med intelligent bygningsprojektering i opførsel af et byggeri. I bygningsprojektering arbejder vi i det digitale byggeri med 3 projektering i REVIT BIM.

Bygningsprojektering i REVIT er med til at sætte en ny standard inden for ingeniørprojektering og digitalt byggeri, hvor involverede parter kan få adgang til en helt ny type tegningsmateriale.  

REVIT BIM giver forbedret kommunikation

Anvendelsen af REVIT BIM betyder mere effektiv elektronisk kommunikation og styring, der er 3D orienteret. Alle involverede parter i byggeriet får nemmere adgang til helt nye værktøjer inden for kommunikation og styring - det betyder reduceret risiko for byggefejl, og dermed højere kvalitet i byggeriet - lige fra tegning til det færdige byggeri.

Kunne du være interesseret at høre mere om vores kompetencer inden for bygningsprojektering, så er du meget velkommen til at kontakte os.
Ring til os i dag
7021 7240
Eller email:
obh@obh-gruppen.dk

Kontakt - ingeniørrådgivning

Carsten Gregersen 02
Carsten Gregersen
Salgsdirektør

7678 4555
2726 4555
cgr@obh-Gruppen.dk

 

Per Skovrup 01
Per Skovrup
Regionschef

7678 4557
2726 4557
psk@obh-Gruppen.dk

 

Kresten Jensen 01
Kresten Jensen
Salgschef

7678 4660
2726 4660
krj@obh-Gruppen.dk

 

Ole Damsgaard Danielsen 02
Ole Danielsen
Salgs- og souschef

7678 4551
2726 4551
odd@obh-Gruppen.dk
trustpilot-nr1

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører