fbpx

DGNB-certificeret byggeri - bæredygtigt byggeri

OBH Gruppen DGNB certificering byggeri
DGNB certificeret byggeri giver bygninger, som er bæredygtige, og giver holdbare resultater for dit byggeri. I OBH-Gruppen er vi specialister i bæredygtighed og grønne bygninger, og vi er godkendt til at kunne gennemføre DGNB-certificering af bygninger.    

Hvorfor DGNB-certificering af et byggeri?

I et bæredygtigt byggeri arbejder vi i OBH-Gruppen med alle bæredygtighedens aspekter indeholdende sociale, økonomiske og miljømæssige aspekter. Disse omfatter et lavt energiforbrug, brugernes trivsel, totaløkonomi, arbejdsmiljø og indeklima.

Når et byggeri ønskes indstillet til en DGNB-certificering, vurderes den inden for forskellige kategorier, som f.eks. drift, indeklima, energi, vandresourcehåndtering, valg af bygningsmaterialer, grund og placering.  Vurderingen af løsningerne kan f.eks. gå på, om de er økonomisk rentable, om de fremmer bæredygtig adfærd, og om de er miljøvenlige.

De enkelte kategorier udløser point, og det er summen af disse, der afgør, om byggeriet kan certificeres og på hvilket niveau. Certificering kan både ske for nybyggeri og for eksisterende bygninger.

Fordelene ved DGNB-certificering af dine bygninger

Den største fordel ved en DGNB-certificeret bygning er umiddelbart, at bygningen er gennemtænkt med godt indeklima, som kan være afgørende for en god produktivitet og dermed have stor nytteværdi. Udover bygningens nytteværdi er der sikret god økonomi i forhold til lave drifts- og vedligeholdelsesomkostninger samt en indretning, der muliggør ombygning til andre formål. Med en DGNB-certificering kan bygherren dokumentere, at bygningen er bæredygtig og på den måde brande sin bygning eller virksomhed.

DGNB-certificering i OBH-Gruppen

OBH-Gruppen har været med fra starten med DGNB-certificering af byggerier og været rådgiver på nogle af de første domicilbyggerier i Danmark, som har opnået en DGNB-certificering. Læs mere her om Alfa Lavals i Allborg, som har fået en DGNB-certificering.

Ønsker du at vide mere om bæredygtigt byggeri og DGNB-certificering af byggeri?

OBH-Gruppen er et mellemstort fullservice rådgivende ingeniørfirma baseret på et netværk af dygtige specialister og ingeniører, som mestrer deres ingeniørviden og speciale til fingerspidserne, når det gælder bæredygtigt byggeri. Det gælder også renovering og optimering af en eksisterende bygning.

Vores størrelse betyder, at vi er fleksible og kan give din opgave den opmærksomhed, som den fortjener. Vi lægger stor vægt på at yde en kompetent og engageret teknisk rådgivning til dit byggeri, og det er vigtigt for os at være en både konstruktiv og kritisk teknisk samarbejds- og sparringspartner.

Det betyder, at bæredygtige byggerier hos os ikke bygges til markedet af en eller anden fabrik, men først og fremmest til mennesker af mennesker. Af den grund rådgiver vi i OBH-Gruppen om DGNB-certificeret byggeri og bæredygtigt byggeri, hvis ingeniørkunst er udtryk for tidens trend – fordi ingeniørviden og ny byggeteknik hele tiden byder på nye aspekter at tage hensyn til.

Uanset hvad vi bygger eller rådgiver om som rådgivende ingeniørfirma, så er dit byggeri altid i centrum. Vores rådgivning bygger på åbenhed og tæt dialog med bygherren.

Det skaber ikke bare tillid, men sikrer også, at bygherrens ønsker og forventninger bliver indfriet.

DGNB-certificeret byggeri - kontakt os for bæredygtigt byggeri

Hos OBH-Gruppen ønsker vi inden for bæredygtigt byggeri, at du som kunde og samarbejdspartner skal have de allerbedste betingelser for at realisere dine ønsker for et kommende byggeri.

Går du med tanker om et bæredygtigt byggeri eller en DGNB-certificering, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde og tilbud på vores rådgivning.

Ring til os i dag
7021 7240
Eller email:
obh@obh-gruppen.dk

Kontakt - ingeniørrådgivning

Carsten Gregersen 02
Carsten Gregersen
Salgsdirektør

7678 4555
2726 4555
cgr@obh-Gruppen.dk

 

Per Skovrup 01
Per Skovrup
Regionschef

7678 4557
2726 4557
psk@obh-Gruppen.dk

 

Kresten Jensen 01
Kresten Jensen
Salgschef

7678 4660
2726 4660
krj@obh-Gruppen.dk

 

Ole Damsgaard Danielsen 02
Ole Danielsen
Salgs- og souschef

7678 4551
2726 4551
odd@obh-Gruppen.dk

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører