fbpx

Energi og klima


solfangere

Energi defineres i dag som energi, der kommer fra biovarme, solvarme, varmepumper, vindmøller, solstrøm.

Med energi som energikilde, kan du få både miljøvenlig og vedvarende energi til din bygning, som passer på vores klima. Vedvarende energi er ikke kun til gavn for klimaet, bæredygtighed og miljøentusiaster, men det giver i høj grad også mening, hvis du er interesseret i at tænke økonomi.

Energi og klima udgør en af de største udfordringer i fremtiden. Efterspørgslen på energi er stigende for hvert år der går, og dermed stiger også udledningen af CO2.

Vi udarbejder i OBH-Gruppen med energi og klima, CO2-modeller og energiberegninger samt handlingsplaner for begrænsning af udledningen, samtidig med at vi rådgiver om specifikke tekniske løsninger til at mindske udledningen af gasser og mindske energiforbruget.

Med OBH-Gruppen som samarbejdspartner kan du sætte gang i en række konkrete energibesparelser. OBH-Gruppen er en uvildig rådgiver, der tilbyder skræddersyet rådgivning om energibesparelser og vedvarende energi til borgere, virksomheder, skoler og daginstitutioner. 

Vi er dén uvildige rådgiver i Danmark, som kan tilbyde den bedste helhedsrådgivning i vores energirådgning og som giver vores kunder den bedste samlede energiløsning. 

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører