fbpx

Energimærkning af store bygninger og ejendomme

Vi tilbyder i OBH-Gruppen, at udføre et stort energimærke, som er energimærkning af store bygninger og ejendomme.  Vil du sælge eller udleje din bygning, så skal du bestille en lovpligtig energimærkning inden ejendommen kan sættes til salg eller udlejes.

energimaerkning erhverv illustration
Vi udarbejder i OBH-Gruppen energimærkning af store bygninger og ejendomme i hele landet, som alle er ISO-certificeret til energimærkning af alle typer bygninger.

Ligesom for enfamiliehuse og flerfamiliehuse gælder det, at der skal fremlægges en gyldig energimærkning, når erhverv skal sælges, udlejning og nybyggeri. Energimærkning af erhverv skal laves ved udlejning af erhvervsbyggeri og erhvervslejligheder samt overdragelse af erhvervsandele og – anparter.

Vi råder i OBH-Gruppen over erfarne energikonsulenter til alle typer bygninger og har ekspertisen til energimærkning af alle typer bygninger. 

Krav ved et stort energimærke

Ejendomme til handel og service samt flerfamiliehuse er omfattet af nedenstående regler:

    • Når en ejendom sælges, skal sælger fremlægge en gyldig energimærkning.
    • Der skal fremlægges gyldig energimærkning, når en ejendom udlejes helt eller delvis, og når der sker overdragelse af en andel eller anpart i ejendommen.
    • Landbrugs- og industribygninger samt fritliggende bygninger på under 60 m², bygninger der erhverves med henblik på nedrivning og fredede bygninger skal ikke energimærkes.

Bestil tilbud på et stort energimærke her

Ring eller bestil her et uforpligtende tilbud på energimærkning hos os.

Ønsker I yderligere information om vores ydelser eller et uforpligtende tilbud vedrørende energimærkning af større bygninger, så er I velkomne til at kontakte os. Bestiller I et uforpligtende tilbud, tager vi kontakt inden for én arbejdsdag med et tilbud på et energimærkning.


 
Vi har mange års erfaring i energimærkning af ejendomme i Danmark både de helt store erhvervsejendomme og bygninger. Vi har bl.a. lavet energimærkning af alle universiteterne i Danmark, de største butikker og butikscentre samt har vi udført energimærkning for mange af de helt store boligselskaber og kommuner. Vi har erfaringen og ekspertisen til alle typer ejendomme, når det gælder at lave energimærkning af høj kvalitet. 

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører