fbpx

Energirenovering

I OBH-Gruppen rådgiver vi med en helhedsorienteret ingeniørrådgivning industri- og procesvirksomheder, offentlige virksomheder og institutioner i effektivisering og optimering af det eksisterende energiforbrug. Vi rådgiver desuden ved nyanlæg og ombygning.

Det er forkert at fokusere på en energirenovering, hvor noget alene skal renoveres med henblik på at forbedre et energiregnskabet i virksomheden. Energioptimering er ikke kun gavnligt for økonomien, og ved at minimere energiforbruget nedsættes mijløbelastningen også. 

Husk at tænke helhedsorienteret i din energirenovering

I OBH-Gruppen tilbyder vi en helhedsorienteret ingeniørrådgivning, når man går i gang med at renovere et erhvervsdomicil eller en erhvervsbygning. Vi mener ikke, at en energirenovering kan stå alene. Man overser typisk det væsentligste, at tænke helhedsorienteret, når man går i gang med en renovering af et erhvervsdomicil, hvor man har fokus på optimering.

Når man går i gang med en renovering/energirenovering giver det muligheder for optimering af arkitektur, energi og indeklima, hvor energiforbruget bare er et aspekt blandt mange andre forhold.

I OBH-Gruppen tilbyder vi virksomheden en helhedsrådgivning, som indeholder byggeteknisk viden, arkitektur, energi og indeklima. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få optimeret din bygning.

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører