fbpx

Renovering

OBH-Gruppen rådgivende ingeniører har gennem mere end 50 år udviklet stærke kompetencer inden for renovering og byggeri af alle typer opgaver store som små renoveringsopgaver. 

Vi er en rådgivende ingeniørvirksomhed med stærke faglige kompetencer inden for byggeri og renovering. Vores faglige kvalitet gennem erfaring og engagement er de ord, som vi har arbejdet ud fra, siden virksomheden blev grundlagt i 1965 af ingeniør Ove Brandt Hansen.

Vi leverer højt kvalificeret ingeniørrådgivning og sparring med afsæt i en organisation, der på én gang rummer solid og kompetent faglig indsigt og tværfaglig nytænkning.

Hos OBH-Gruppen møder du en helhedsorienteret tilgang til renovering og udvidelse. Vi lægger vægt på en tæt dialog med dig som kunde såvel som med brugerne for at sikre, at alle behov er opfyldt. Det er ligeledes vigtigt, at bygningens potentiale i den fremtidige indretning bliver optimeret, herunder i henhold til energiforbrug.

Vi er et rådgivende ingeniørfirma, hvor vores vigtigste ressource ligger i vores medarbejdere, der alle besidder en specialiseret viden inden for et af fagområderne:

  • Konstruktion
  • VVS og energiteknik
  • El-teknik
  • Miljøundersøgelser
  • Byggestyring

Vi arbejder altid tæt sammen i teams, der er sammensat på tværs af afdelingerne. Det giver den bedst mulige viden om renovering og byggeri som helhed, og ruster medarbejderne til at blive kompetente byggeledere og bygherrerådgivere.

Renovering med høj faglig rådgivning

Et vigtigt krav til alle vores medarbejdere er, at de i OBH-Gruppen udvikler deres kompetencer og ekspertviden inden for deres fagområde og derved medvirker til at løfte firmaets faglige niveau. Kun på den måde lever vi op til vores mål om at være frontløbere inden for teknologiske løsninger.

Vi har en flad beslutningsstruktur. Det betyder for vores kunder og samarbejdspartnere, at de medarbejdere, man møder fra OBH-Gruppen, er autoriseret til at tage beslutninger på firmaets vegne, og at vejen fra tanke til handling dermed er kort.

Trænger din ejendom til en bygningsrenovering?

Vi kan tilbyde totalrådgivning inden for alle typer renoveringssager. Ring og bestil et tilbud på vores rådgivning i dag.
Ring til os i dag
7021 7240
Eller email:
obh@obh-gruppen.dk

Kontakt - ingeniørrådgivning

Carsten Gregersen 02
Carsten Gregersen
Salgsdirektør

7678 4555
2726 4555
cgr@obh-Gruppen.dk

 

Per Skovrup 01
Per Skovrup
Regionschef

7678 4557
2726 4557
psk@obh-Gruppen.dk

 

Kresten Jensen 01
Kresten Jensen
Salgschef

7678 4660
2726 4660
krj@obh-Gruppen.dk

 

Ole Damsgaard Danielsen 02
Ole Danielsen
Salgs- og souschef

7678 4551
2726 4551
odd@obh-Gruppen.dk
trustpilot-nr1

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører