Skimmesvamp bekæmpelse

 

Bekæmpelse af skimmelsvamp

Bekæmpelse af skimmelsvamp starter med en grundig undersøgelse. Undersøgelsen bør foretages af en erfaren og uvildig rådgiver.

Der er ikke nogen færdig opskrift på, hvordan skimmelsvamp bedst bekæmpes. Det er meget forskelligt i forhold til boligtype og skadeårsag. Vi tager derfor altid udgangspunkt i den enkelte situation og bygningstype. Derfor anvendes der forskellige metoder afhængig af den konkrete situation.

Vær opmærksom på, at skimmelsvamp ikke forsvinder ved at det udtørres eller de sprøjtes med et rengøringsmiddel eller giftmiddel. Dette er en udbredt misforståelse.

Ved bekæmpelse af skimmelsvamp tager vi en række forhold i betragtning:

  • Hvad er årsagen til fugtproblemet?
  • Hvordan elimineres årsagen?
  • Hvornår er skimmelsvamp angrebet opstået?
  • Hvor stort er angrebet?
  • Hvad er risikoen for eksponering?
  • Hvilken afrensningsmetode er relevant?
  • Hvordan kvalitetssikres afrensningen?
  • Hvordan forebygges der fremadrettet?

 

I skimmelsvamp bekæmpelse har vi erfaringen med de forskellige afrensningsmetoder, som er meget situationsafhængig af ejendomstype, f.eks.:

  • Tørdamp, MicroClean metoden
  • Isblæsning
  • Sandblæsning
  • Slibning
  • Svitsning
  • Kemisk afrensning, f.eks. protox produkter

 

Video vejledninger

Se en videovejledning, DNA test
Ring til os i dag
7678 4733
Eller send os en email:
obh@obh-gruppen.dk

Kontakt bygningslaboratoriet

Mads Peacock 01
Mads Peacock
Laboratorieleder

7678 4606
2726 4606
mpe@obh-Gruppen.dk

 

Louise Hermansen
Louise Hermansen
Cand. Scient.
7678 4538
loh@obh-Gruppen.dk

 

Mette Fransson
Mette Fransson
Laborant

7678 4856
mfr@obh-Gruppen.dk

 

Tina Eckardt 01
Tina Eckardt
Laborant

7678 4586
tec@obh-Gruppen.dk
trustpilot-nr1

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører

 
 

Vi bruger cookies fordi det er nødvendigt for at websiden fungerer. Ved at bruge denne hjemmeside accepterer du brugen af cookies.
Læs mere om cookies, og hvordan du sletter dem Om cookies.

Jeg accepterer cookies