fbpx

Tilstandsrapport, eleftersyn og energimærke i hele Danmark

Vi har normalt rapporterne klar dagen efter vores besøg.

 • Alle rapporter udføres af samme bygningssagkyndige
 • Så du kan nøjes med ét besøg
 • Betal når det passer dig*)
 • Førsynsrapport - mulighed for at udbedre fejl

*) Dog max. op til 12 måneder.

- Alle rapporter udføres af vores egne ansatte!

Få et godt tilbud
på dine rapporter her
Du får et uforpligtende tilbud, og hjælp til at vælge den løsning, som passer til netop dit hussalg.

Tilstandsrapport til sommerhus / fritidshus Danmarks førende leverandør

Skal du sælge dit sommerhus / fritidshus, så er det vigtigt at få udarbejdet en OBH tilstandsrapport og OBH eleftersyn på dit sommerhus.

Nemt hos os - Et besøg, to rapporter hos OBH-Gruppen

Hos OBH-Gruppen gør vi det nemt for dig, at bestille et huseftersyn til dit sommerhus. Hos os skal du ikke have to personer ud og lave rapporterne. Vores OBH bygningssagkyndig er certificeret til at kunne udføre både tilstandsrapport og eleftersyn i samme besigtigelse. Du vil hos OBH-Gruppen derfor ikke risikere at skulle vente på flere besøg. 

Tilstandsrapport er ikke lovpligtig

Tilstandsrapport er ikke lovpligtig, men uden en tilstandsrapport risikerer du at skulle hæfte for skjulte fejl og mangler i op til 10 år efter et sommerhussalg. Det er derfor altid en god ide med en tilstandsrapport og et eleftersyn

En tilstandsrapport er resultat af en bygningsgennemgang under huseftersynsordningen. Tilstandsrapporten er en professionel og neutral gennemgang af dit feriehus synlige skader. Huseftersynet er frivilligt, men det er en forudsætning, hvis du som sælger vil undgå at hæfte for skjulte skader ved boligen og som køber vil tegne en ejerskifteforsikring.

Et OBH Huseftersyn giver dig 3 klare fordele:

1. Spar tid hurtig levering

aftale tidOBH bygningssagkyndige i hele landet med korte leveringstider.2. Du får 2 rapporter med kun ét besøg

3 rapporter ikonMed OBH-Gruppen skal du ikke koordinere mødetidspunkter med flere forskellige personer som bygningssagkyndig og elektriker. Den bygningssagkyndige fra OBH laver begge huseftersyn på ét og samme besøg.


3. Du får en objektiv vurdering af din bolig

huseftersyn ikonDen bygningssagkyndig fra OBH-Gruppen har ingen interesse i at sælge dig noget. Han er kun interesseret i at give dig et objektivt billede af din boligs tilstand.


Om OBH-Gruppen

OBH-Gruppen A/S Rådgivende Ingeniører er stiftet i 1965 og har udført flest huseftersyn i Danmark. - vi er landsdækkende og Danmarks førende rådgivende ingeniørfirma inden for huseftersyn med tilstandsrapport, eleftersyn og energimærkning. Vi er certificeret og kan tilbyder som det eneste firma alle tre rapporter udført af den samme bygningssagkyndige af alle typer ejendomme i Danmark. Når du bestiller en tilstandsrapport hos OBH, så er det altid vores egen OBH bygningssagkyndig, som gennemfører et huseftersyn. Det giver dig altid klarhed over, hvem som har ansvaret for dine huseftersyn

 • Du kontakter os. Vi stiller dig nogle spørgsmål, for at kunne give dig det et korrekt tilbud, som passer lige til dine behov.

 • Vi aftaler en tid

  Du behøver kun én aftale. Vi kan nemlig klare begge rapporter med kun ét besøg.

 • Den bygningssagkyndige besøger dig

  ...og samme konsulent laver begge huseftersyn, både tilstandsrapport og eleftersyn.

 • Du modtager rapporterne - tilstandsrapport og eleftersyn.


94% af vores kunder vil anbefale at få udført en tilstandsrapport hos OBH-Gruppen.

 

 

 

Bestil tilstandsrapport hos OBH-Gruppen Rådgivende Ingeniører - vi leverer i hele landet

Ønsker du at bestille eller få et tilbud på en tilstandsrapport, kan du kontakte vores Videncenter, men du har også mulighed for at bestille direkte online.

Bestil et besøg med 2 rapporter; tilstandsrapport og eleftersyn under samme besøg. OBH-Gruppen A/S udfærdiger tilstandsrapporter i hele landet med lokale OBH bygningssagkyndige, som er certificerede og godkendte til at lave alle 3 rapporter, tilstandsrapporter, energimærkning og eleftersyn under samme besøg.

 
Ring til os i dag
7020 1232
Eller send os en email:
kontakt@obh-gruppen.dk


Vi vender tilbage indenfor
24 timer på hverdage.

Ny ordning for tilstandsrapport og eleftersyn

Ny ordning for tilstandsrapporter og eleftersynFra den 1. oktober 2020 - Læs mere her

trustpilot-nr1

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører