fbpx

Teknisk insolvent som andelshaver

frivaerdi ejer andel
Det kan lyde som en skræmmekampagne, men det er desværre ikke en usædvanlig situation i et andelsboligmarked, som er præget af høje priser, som vi ser i hovedstadsområdet.

vaerdi figurTeknisk insolvens kan forekomme hvis andelsforeningen løber ind i uforudsete udgifter, som ikke kan udsættes. Det kan være store vedligeholdelsesopgaver, f.eks. udskiftning af taget, som der ikke er sat penge af til, men som pludselig bliver akut - mange gange ser vi følgeskader på ejendommen som følge af manglende vedligeholdelse, som gør vedligeholdelsen dyrere end nødvendigt.

Hvis andelsforeningen er tvunget til at øge belåningen af ejendommen, så kan andelskronen falde tilsvarende, og beboerne kan stå som teknisk insolvente, hvis værdien at deres andel nu er mindre end da de købte den.

Heldigvis kan det undgås ved at være på forkant med en proiriteret vedligeholdelsesplan.

OBH-Gruppen har et team af specialister til andelsboliger.


Vores specialister forstår de vilkår, som gælder for andelsboligforeningers vedligeholdelse og ikke mindst for økonomi og prioritering. Vi er uvildige, vi kender ejendommens tilstand og vi følger med i de aktuelle tilskudsmuligheder - alt sammen forhold, som tages i betragtning når de rådgiver bestyrelsen og kommer frem til netop den prioritering, som passer til den enkelte ejendom.

Vi har et stort erfaringsgrundlag som en af Danmarks største
udbydere af energimærker og drift og vedligeholdelse.

Kontakt os for referencer.
Ring til os i dag
7678 4736
Eller send os en email:
kontakt@obh-gruppen.dk


Vi vender tilbage indenfor
24 timer på hverdage.

Jeg vil gerne høre mere om:

Kontakt Boligforening - Vedligehold

Ole Danielsen
Ole Danielsen
Salgs- og souschef

7678 4551
2726 4551
odd@obh-Gruppen.dk

 

Bo Wiedemann 01
Bo Wiedemann
Account Manager

7678 4590
6131 2215

bwi@obh-gruppen.dk

 

trustpilot-nr1