fbpx

Trænedbrydende svampe - korkhat

OBH Gruppen Korkhat 01Korkhat i bygninger er en svampetype, som kræver varme og en stor mængde fugt. Korkhat vokser ofte i varme tagkonstruktioner samt på facader og vinduer mod syd og vest, hvor den nedbryder det træ, den lever på.

Hvordan ser svampearten korkhat ud?

Korkhat viser sig typisk som brunlige og gyldne konsollignende svampe-frugtlegemer eller som let knoldede former, når svampen vokser i mørke.

OBH Gruppen Korkhat 02
Har du mistanke om korkhat i din bygning?

Har du mistanke om tømmerkorkhat i din bygning, så er det vigtigt at få professionel hjælp og rådgivning. Er din bygning først alvorligt angrebet af korkhat eller en anden trænedbrydende svamp, så er det vigtigt at få bestemt svampen/svampene, at finde årsagen, at få stoppet svampens vækst, at få udbedret skaderne og efterfølgende at forebygge et nyt angreb.

Trænedbrydende svampe kræver professionel rådgivning og hjælp, hvis du vil sikre, at svampen ikke bliver et tilbagevendende fænomen. Men er der tale om en af de mindre alvorlige arter, og stoppes angrebet i tide, behøver en udbedring ikke nødvendigvis være omfattende og dyr.

ekspress-service

NYHED - Har man mistanke om asbest, skimmelsvamp, trænedbrydende svampe eller materialetest af bygningsdele, så lancerer OBH-Gruppens bygningslaboratorie en ny ekspresservice med mulighed for dag-til-dag svar i det meste af landet til skadeservicefirmaer, håndværkere, forsikringsselskaber og boligforeninger i alle større byer. Bestil afhentning her

Ring til os og bestil en undersøgelse for trænedbrydende svampe

Har du mistanke om trænedbrydende svampe som korkhat, så kontakt OBH-Gruppen. Vi er i OBH-Gruppen et rådgivende ingeniørfirma med eget bygningslaboratorium, som er specialiseret i indeklima og trænedbrydende svampe. Vi tilbyder både at lave materialeundersøgelser på vores bygningslaboratorium, og vi udfører også gerne bygningsundersøgelser.

Vi har eksisteret siden 1965 og rådgiver både private, det offentlige, boligforeninger og virksomheder om trænedbrydende svampe.
 
Ring til os i dag
7678 4733
Eller send os en email:
obh@obh-gruppen.dk

Kontakt bygningslaboratoriet

Mads Peacock 01
Mads Peacock
Laboratorieleder

7678 4606
2726 4606
mpe@obh-Gruppen.dk

 

Louise Hermansen
Louise Hermansen
Cand. Scient.
7678 4538
loh@obh-Gruppen.dk

 

Mette Fransson
Mette Fransson
Laborant

7678 4856
mfr@obh-Gruppen.dk

 

Tina Eckardt 01
Tina Eckardt
Laborant

7678 4586
tec@obh-Gruppen.dk
trustpilot-nr1

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører