fbpx

OBH-Gruppens laboratorie

I OBH-Gruppen har vi et af Danmarks mest moderne bygningslaboratorie til undersøgelse af bygninger for skader og miljøfarlige stoffer. Vi eksperter på skader og miljøkritiske stoffer i bygninger på vores bygningslaboratorium.

På den måde kan vi samle prøver ude ved dig som kunde ved en bygningsundersøgelse og efterfølgende analysere dem hos os selv ved hjælp af den nyeste teknologi. Vi er en landsdækkende med bl.a. speciale i biologiske skader og miljøtekniske stoffer i bygninger.

Det giver os en lang række fordele at have vores eget laboratorium. Vi kan være helt sikre på, at kvaliteten af analysesvarerne altid er i top, fordi vi er med i hele processen. Samtidig kan vi levere hurtige resultater, fordi vi kan tage prøverne direkte til vores laboratorie.

Vores laboratorieteam består af meget erfarne eksperter til analysering af prøver og tests af alle typer bygninger.

Vi leverer analyser og rådgivning på højeste faglige niveau og at kommunikerer det på en forståelig og let anvendelig måde. Vi arbejder til gavn for bygninger og mennesker.

Vores bygningslaboratorium består af et dedikeret team af biologer og laboranter, som er blandt de førende i Danmark inden for miljø og sundhed.

Danmarks bedste express afhentningsservice tilbydes til vores bygningslaboratorium.
OBH biler transparent BG web

Vi kan hente prøverne hos dig samme dag? 


Vi tilbyder nu som de første i Danmark afhentning af prøver samme dag som bestilling med mulighed for prøvesvar dagen efter afhængig af prøvetype. Det er en helt ny ekspresløsning, som gør det nemmere og hurtigere at indsende analyseprøver til
bygningslaboratoriet.

Vi gør det nemt for dig som kunde sammen med en større fleksibilitet, når vi kan hente prøverne samme dag hos dig. Vi kan efterfølgende hurtigt på bygningslaboratoriet undersøge for artsbestemmelse af trænedbrydende svampe eller undersøge prøver for fugt og skimmelsvamp eller lignende. Så snart vi har undersøgt prøven kontaktes du med det samme og vi kan give besked om resultatet.

OBH-Gruppens nye dag-til-dag-løsning er lanceret i størstedelen af landet, og det bliver også muligt at kunne booke afhentninger online. Ring i dag og bestil en prøveafhentning eller her gennem vores hjemmeside.

ekspress-service

NYHED - Har man mistanke om asbest, skimmelsvamp test, trænedbrydende svampe eller materialetest af bygningsdele, så lancerer OBH-Gruppens bygningslaboratorie en ny ekspresservice med mulighed for dag-til-dag svar i det meste af landet til skadeservicefirmaer, håndværkere, forsikringsselskaber og boligforeninger i alle større byer. Bestil afhentning af dine laboratorieprøver her

Kontakt vores bygningslaboratorium

Er du interesseret i, at få mere at vide om vores bygningslaborium og vores services, så er du meget velkommen til at kontakte os. - Ring til os i dag!
Ring til os i dag
7678 4733
Eller send os en email:
obh@obh-gruppen.dk

Kontakt bygningslaboratoriet

Mads Peacock 01
Mads Peacock
Laboratorieleder

7678 4606
2726 4606
mpe@obh-Gruppen.dk

 

Louise Hermansen
Louise Hermansen
Cand. Scient.
7678 4538
loh@obh-Gruppen.dk

 

Mette Fransson
Mette Fransson
Laborant

7678 4856
mfr@obh-Gruppen.dk

 

Tina Eckardt 01
Tina Eckardt
Laborant

7678 4586
tec@obh-Gruppen.dk
trustpilot-nr1

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører