Laboratorieundersøgelser

laboratoriumOBH-Gruppen har sit eget bygningslaboratorium, hvor vi analyserer prøver, som udtages ved bygnings- og indeklimaundersøgelser. Det giver os en række fordele at have vores eget bygningslaboratorium - f.eks. kan vi samle prøver ude ved kunden og analysere dem hos os selv ved hjælp af den nyeste teknologi.  

Vi kan sikre, at kvaliteten af prøverne og analyserne altid er i top, fordi vi er med i hele processen. Samtidig kan vi levere hurtige resultater til vores kunder, fordi vi kan tage prøverne direkte til laboratoriet. Vi leverer laboratorieanalyser på højeste faglige niveau og kommunikerer det på en forståelig og let anvendelig måde. Vores bygningslaboratorium arbejder til gavn for bygninger og deres brugere. 

Uanset hvad vi analyserer, er du som kunde altid centrum i vores rådgivning.

Danmarks bedste ekspress afhentningsservice tilbydes til vores bygningslaboratorium.
OBH biler transparent BG web
Skal vi hente prøverne hos dig i dag? 

Vi tilbyder nu Danmarks bedste afhentningsservice af prøver til vores bygningslaboratorium. Vi tilbyder i det meste af Danmark afhentning af prøver samme dag som bestilling med mulighed for prøvesvar dagen efter afhængig af prøvetype. Det er en helt ny ekspresløsning, som gør det nemmere og hurtigere at indsende analyseprøver til bygningslaboratoriet.

Vi gør det nemt for dig som kunde sammen med en større fleksibilitet, når vi kan hente prøverne samme dag hos dig. Vi kan efterfølgende hurtigt på bygningslaboratoriet undersøge for artsbestemmelse af trænedbrydende svampe eller undersøge prøver for fugt og skimmelsvamp eller lignende. Så snart vi har undersøgt prøven, kontaktes du med det samme, og vi kan give besked om resultatet.

Kontakt vores bygningslaboratorium

Er du interesseret i at få mere at vide om vores bygningslaborium og vores services, så er du meget velkommen til at kontakte os. - Ring til os i dag!

Ring til os i dag
7678 4733
Eller send os en email:
obh@obh-gruppen.dk

Kontakt bygningslaboratoriet

Mads Peacock 01
Mads Peacock
Laboratorieleder

7678 4606
2726 4606
mpe@obh-Gruppen.dk

 

Louise Hermansen
Louise Hermansen
Cand. Scient.
7678 4538
loh@obh-Gruppen.dk

 

Mette Fransson
Mette Fransson
Laborant

7678 4856
mfr@obh-Gruppen.dk

 

Tina Eckardt 01
Tina Eckardt
Laborant

7678 4586
tec@obh-Gruppen.dk
trustpilot-nr1

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører