fbpx

Bygherrerådgiver med salgsansvar

 

  • Har du solid erfaring som bygherrerådgiver og meget gerne også erfaring indenfor den almennyttige sektor?
  • Har du indgående kendskab til byggebranchen med indsigt i udviklings-, udbuds-, projekterings- og byggeprocesser?
  • -og er du en dygtig og tillidsskabende kommunikator?


OBH Rådgivende Ingeniører søger en bygherrerådgiver med eget salgsansvar til trekantområdet. Kan du se dig selv i ovenstående beskrivelse, trives du i en funktion med opgaver inden for både bygherrerådgivning og salg, vil vi rigtig gerne modtage en ansøgning fra dig.

Om stillingen

Stillingen som bygherrerådgiver med salgsansvar indebærer, at du står i spidsen for koordinering af byggeprojekter herunder opfølgning med kunder og samarbejdspartnere. Du løser dine opgaver i tæt samarbejde med kunder og samarbejdspartnere, for hvem du er den tillidsperson, som sikrer opgaveløsningen i fællesskab med OBH´s mange fagspecialister.

Du har det overordnede ansvar for dine egne kunder og projekter og parallelt til det, skal du via din erfaring, dit branchekendskab og dit netværk bidrage til afdelingens udvikling såvel fagligt som markedsmæssigt. Stillingen kræver, at du kan tænke innovativt i forhold til at definere, evaluere og udvikle vores rådgivningsydelser inden for offentlige, almene og private bygherre i Syddanmark og Midtjylland.

Væsentligste opgaver

  • Du bliver primus motor på strategisk rådgivning af bygherrer fra den indledende dialog til aflevering af projektet.
  • Du skal sikre effektiv koordinering med alle interessenter i hvert projekt.
  • Du skal foretage løbende budgetopfølgning på kvalitet, økonomi, sikkerhed og anvendt tid.
  • Du skal tilsikre, at forhindringer og udfordringer som måtte opstå undervejs, bliver håndteret konstruktivt og professionelt.

Du bliver en del af et team bestående af ca. 20 erfarne bygherrerådgivere. Vi har et meget tæt samarbejde i afdelingen og et rigtig godt arbejdsmiljø.

Stillingen er organisatorisk forankret i OBH Rådgivende Ingeniører, men du vil få et tæt samarbejde med den øvrige organisation. Med reference til forretningschefen for bygherrerådgiverne vil du opleve støtte og opbakning igennem hele processen.

Hvem er du

Du har en solid erfaring med bygherrerådgivning, byggeteknisk viden, baggrund i branchen og meget gerne erfaring indenfor den almennyttige boligsektor. Du har politisk tæft og færdes naturligt på både byggepladserne og direktionsgangene. Du er en naturlig igangsætter, har en motiverende indflydelse på dine omgivelser og er en stærk kommunikator både mundtligt og skriftligt.
Du er tillidsskabende, vedholdende, tålmodig og servicerende i både rådgivnings- og salgsprocessen. Du kan prioritere og vurdere, hvor dine og OBH’s ressourcer forvaltes bedst muligt.
Du er fortrolig med IT og anvender det naturligt i dit daglige arbejde. Du har en byggeteknisk baggrund som f. eks ingeniør, arkitekt eller bygningskonstruktør og har et indgående kendskab til juridiske aftaleforhold, herunder ydelsesbeskrivelser og IKT-krav. Dertil håndterer du Microsoft Office på minimum brugerniveau og forstår at anvende digitale værktøjer, integration med BIM samt de aftalemæssige vilkår i det offentlige marked.

Som menneske hviler du i dig selv, du er positiv, selvstændig og struktureret. Du kan planlægge og løse en lang række projekter og opgaver uden at miste overblikket. Du har nemt ved at samarbejde på tværs af fagligheder og indgår gnidningsfrit i et team. Du er fleksibel og har positiv indstilling og er afklaret med, at jobbet i perioder kræver en ekstra indsats.

Det er en fordel, hvis du har et netværk der kan bidrage til afdelingens udvikling såvel fagligt som markedsmæssigt og derigennem kan bidrage med at supplere ordreporteføljen.

OBH Rådgivende Ingeniører tilbyder dig

Vi tilbyder et spændende og udviklende job i en veletableret rådgivningsvirksomhed med et bredt forretningsområde og mange forskellige medarbejdergrupper. Du får en selvstændig og ansvarsfuld hverdag med gode og humoristiske kolleger og mulighed for personlig og faglig udvikling. Vi ved, at arbejdsliv og privatliv skal hænge sammen, og derfor prioriterer vi, at skabe en god balance.

Vi tilbyder sociale arrangementer, personaleforening, sundhedsforsikring, pension, madordning og en konkurrencedygtig løn.

Ansøgningsfrist og tiltrædelse

Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette medarbejder.

Kontakt

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte forretningschef for bygherrerådgivning Søren Qvist Hansen på mobil 2726 4666 eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Du kan søge stillingen via dette link: Upload ansøgning og søg stillingen på vores jobportal, ved at klikke på

Se stillingen

 

 

 

 

OBH Rådgivende Ingeniører
Følg os: