Bygningskonstruktør praktikant til efteråret 2021

  •  Er du nysgerrig og har lyst til at opleve hvordan det er være en del af en virksomhed?
  • Har du mod på at tage ansvar for din faglighed og teste den af med rigtige kunder?
  • Har du empati og humor og tør bringe dig selv i spil i en professionel sammenhæng?

OBH Rådgivende Ingeniører søger en dygtig studerende fra bygningskonstruktørstudiet til en praktikplads. Hvis du kan svare ja til ovenstående, vil vi rigtig gerne modtage en ansøgning fra dig.

Om stillingen

OBH Rådgivende Ingeniører er et godt sted at være i praktik, for hos os har du mulighed for at prøve din faglighed af i flere forskellige retninger.

Du får lov til og vi forventer også, at du har lyst til at tage del i hverdagen i forhold til opgaver og udfordringer på lige fod med andre medlemmer af projektteamet. Din dag vil typisk veksle mellem projekteringsarbejde på kontoret suppleret med besøg ude på byggepladserne. Dertil vil du have mulighed for at være en del af processen omkring udbud og tilbud samt projektledelse.

Du vil blivetilknyttet et team med egen teamleder samt en mentor, som hjælper dig godt til rette i organisationen og som står klar med sparring på alt lige fra opgaveløsning til socialisering.

Et praktikophold hos OBH Rådgivende Ingeniører giver dig en god mulighed for at finde ud af, hvilken retning du ønsker at bevæge dig i, når du er færdig med studiet.

Hvem er vi

OBH Rådgivende Ingeniører er en landsdækkende familiejet virksomhed med hovedkontor i Odense. Vi er kendt for vores faglighed og kvalitet, som er resultat af vores måde at arbejde på. Vi arbejder tværfagligt og team organiseret for at skabe en flad organisation, hvor vi er tæt på både ledelsen og vores kunder, for at sikre videndeling, sparring og den individuelle udfordring; vi har hver dag mulighed for at være deltagende og yde vores bidrag fra start til slut.

Hos OBH Rådgivende Ingeniører ser vi ind i en tid, hvor vores værdier bliver sat på dagsordenen og hvor vi baserer vores indsats på at være nysgerrige og faglige og samtidig skabe tryghed og samarbejde både for vores kunder, samarbejdspartnere og os selv. Vi er optaget af, hvordan det byggede miljø kan blive sundere, sikrere og bedre for mennesker, fordi vi tror på, at vi alle bliver formet af de bygninger vi befinder os i. Hos os bliver du en del af at skabe bedre rammer om menneskers liv, læring og arbejde.

Ansøgningsfrist og tiltrædelse

Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

 

Søg stillingen via vores jobportal:

Søg stillingen

OBH Rådgivende Ingeniører
Følg os: