Bygningskonstruktør til optegning af bærende konstruktioner

 

Kan du tegne og modellere bærende konstruktioner i Revit? Er du som os optaget af at lave bygninger til mennesker? Kunne du tænke dig at være en del af et team, hvor fleksibilitet, handlekraft og stor grad af faglig sparring er i fokus? Hvis ”ja”, så er du muligvis den kollega, vi søger til OBH Rådgivende Ingeniører A/S.

Vi søger en Bygningskonstruktør eller Teknisk Designer, til vores team for bærende konstruktioner. Du bliver et vigtigt medlem i et stærkt team, hvor man dyrker det faglige og sociale fællesskab.

Dit arbejdsområde vil være optegning og 3D modellering af bærende konstruktioner inden for alle typer af byggeri, herunder erhvervsbyggeri, skoler og etageboliger. I tæt samarbejde med de projekterende konstruktionsingeniører vil du få ansvar for udarbejdelsen af det nødvendige tegningsmateriale for projektets udførsel.

Med reference til din teamleder bliver du en del af vores teamopbyggede organisation i Odense, hvor du kan være med til at præge din egen hverdag i et uformelt miljø. I første omgang er der tale om et vikariat frem til sommeren 2022, men med god mulighed for efterfølgende fastansættelse.
OBH varetager generel ingeniørrådgivning indenfor alle bygningsfag. Du vil derfor indgå i en organisation, hvor du altid vil kunne finde en kollega at spare med.

Kvalifikationer:

  • Uddannet bygningskonstruktør eller teknisk designer.
  • En detaljeorienteret, systematisk tilgang til opgaveløsning
  • Gode samarbejds- og kommunikationsevner, og forstår både kollegers og kunders behov
  • Opsøger du selv ny viden og er nysgerrig efter nye løsninger og nye faglige input
  • Erfaren bruger af Autodesk Revit og kendskab til Autocad

OBH Rådgivende Ingeniører tilbyder dig:

  • Et udviklende job i en innovativ virksomhed, der gerne vil være med til at skabe fremtiden med et bredt forretningsområde og med mange forskellige medarbejdergrupper.
  • Et spændende og udfordrende job i et miljø, præget af godt humør, effektivitet og høj faglighed.
  • Attraktive ansættelses- og medarbejderforhold.
  • Løbende uddannelses- og temaarrangementer.

Næste step:

Upload ansøgning og CV via ”søg stillingen”.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende og fortroligt.

Vil du vide mere om stillingen kan du kontakte Teamleder Jesper Berens på telefon 6141 0900 el. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Søg stillingen via vores jobportal:

Søg stillingen