fbpx

Erfarne bygherrerådgivere til Aarhus og Måløv

 

Vi søger erfarne bygherrerådgivere til vores kontorer i Aarhus og Måløv. OBH er en virksomhed i vækst og vi ønsker nu at udvide med endnu en profil, der kan lede og drive større byggeprojekter.

OBH Rådgivende Ingeniører har en klar vækststrategi, en spændende kundeportefølje og mange ideer til fremtiden. Virksomheden tilbyder rådgivning inden for alle aspekter af byggeri, herunder projektering, tilsyn og kvalitetssikring. Det drejer sig typisk om bolig-, institutions- og kontorbyggeri med fokus på liberale erhverv i forbindelse med nybygning, renovering og ombygning.

OBH Rådgivende Ingeniører har en spændende kundeportefølje og en klar vækststrategi med mange idéer til fremtiden. Vi tilbyder rådgivning inden for planlægning, projektering og tilsyn med udførelse af større byggerier, herunder effektiv styring af risiko, kvalitet, tid og økonomi.

Vi har opgaver med byggeri af boliger, institutioner og kontorer til erhvervsformål i forbindelse med opførelse af nye bygninger, renovering og ombygning.

Virksomheden og forretningsområdet er i vækst med en øget efterspørgsel på bygherrerådgivning og vi søger derfor en erfaren ny kollega, der kan bidrage til vores målsætning. Du forventes at levere gode resultater med oplevelser af veltilrettelagte og veludførte processer sammen med vores samarbejdspartnere.

Stillingen

Som bygherrerådgiver vil du stå i spidsen for gennemførelsen af byggeprojekter og skabe den størst mulige værdi i projektet. Du har en byggeteknisk baggrund og indgående kendskab til juridiske aftaleforhold, herunder ydelsesbeskrivelser og IKT-krav, samt Microsoft Office på brugerniveau.

Væsentlige opgaver

 • Fokus på værdiskabelsen og den gode kundeoplevelse ved kompetent, situationsbestemt projektledelse
 • Inddrage og udnytte projektaktørenes kompetencer
 • Håndtere de udfordringer, der opstår undervejs i processen, konstruktivt og professionelt
 • Håndtere juridiske aftaleforhold både skarpt og pragmatisk med respekt for alle parter

Vi forventer, at

 • du har en solid erfaring med ledelse af større byggeprojekter i totalentreprise, eller eventuelt fra lignende rådgiverstilling.
 • du har gåpåmod og iværksætterånd og besidder byggeteknisk forståelse som kompetent sparringspartner for kollegaer og kunder
 • du kan træffe beslutninger, stille krav og udvise rettidig omhu
 • du skaber et godt og smidigt samarbejde med alle interessenter med udgangspunkt i dine menneskelige egenskaber og stærke kommunikative evner.
 • du har et godt netværk i det østjyske- eller sjællandske område.

Vi tilbyder

 • et selvstændigt, ansvarsfuldt og udfordrende job
 • et team af fagligt kompetente kollegaer i et dynamisk og handlekraftigt miljø
 • attraktive medarbejderforhold, pensionsordning, sundhedsforsikring, aktiv personaleforening, sports-, kultur- og familiearrangementer
 • konkurrencedygtig løn

Du indgår i en flad, udviklingsorienteret organisation i et uformelt miljø tæt på den daglige ledelse. Bygherrerådgivning i OBH understøttes af virksomhedens øvrige stærke forretningsområder med engagerede faglige specialister. Personlig, individuel udvikling vægtes i samme grad som teamarbejde og udbredt videndeling.


Upload ansøgning og CV via ”søg stillingen”. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Ring meget gerne til forretningschef Søren Qvist Hansen på tlf. 2726 4666.


Se stillingen

 

 

 

 

OBH Rådgivende Ingeniører
Følg os: