fbpx

Indeklimarådgiver blandt Danmarks bedste rådgivere

Vi søger en bygningskonstruktør med en håndværksmæssig baggrund. Så har du har interesse for indeklima og bygningsskader? Og vil du gøre en forskel for menneskers liv, læring og arbejde? Vil vi meget gerne høre fra dig.

Om stillingen

På vores kontor i Aarhus vil du få en alsidig og spændende stilling med indeklimaopgaver for såvel private bygningsejere som erhvervskunder. Dine kompetenceområder bliver især fugt/skimmelsvamp og trænedbrydende svampe, og du kommer til at være med til at udarbejde løsninger, der passer til kundens behov. Vores kunder er bl.a. private husejere, boligselskaber, offentlige bygningsejer, forsikringsselskaber, skadeservicefirmaer eller erhverv.

I OBH Rådgivende Ingeniører har vi et stærkt fagligt fællesskab, og du får en vigtig rolle i vores indsats for at styrke og udvikle kompetencerne i team Miljø & Sundhed. Vi har i de seneste 7 år gennemgået et udviklingsforløb, der har bragt os op blandt de bedste indeklima- og arbejdsmiljørådgivere i Danmark. Team Miljø & Sundhed har eget laboratorium og medarbejdere i hele Danmark, og du vil derfor få dygtige og imødekommende kolleger, som står klar til at tage godt imod dig.

En typisk arbejdsdag for dig vil bestå af:

 • at rådgive vores kunder angående indeklimaspørgsmål, udføre undersøgelser i bygninger og udarbejde rapporter
 • salg af opgaven, planlægning og undersøgelser (målinger)
 • vurdering af resultater, udarbejdelse af løsninger, rapportskrivning, samt opfølgning

 Udover indeklimaopgaver skal du til en start også påregne at bruge op til 2 dage pr. uge på at lave Bolig & Energi rapporter som følger et standardkoncept, der er udarbejdet i samarbejde med en stor dansk bank.

Din profil og kvalifikationer

Som person er du selvkørende med veludviklet rådgivnings- og salgsflair, da du skal kunne overbevise kunder, entreprenører og rådgivere om dine løsningsforslag. Du er derfor en stærk kommunikator, og med din solide tekniske faglighed er du i stand til selvstændigt at løse rådgivningsopgaver. Desuden ligger det naturligt for dig at dele din viden med teamet, og du motiveres af at være med til at løfte området og udvikle teamet yderligere.

Derudover,

 • har du en håndværksmæssig uddannelse og efterfølgende læst til bygningskonstruktør eller bygningsingeniør
 • er du nysgerrig af natur og har en naturlig interesse inden for bygningers indeklima og byggeskader
 • er du detaljeorienteret, systematisk og sætter en ære i at løse kundens problemer
 • har du teoretisk viden inden for bygningsfysiske forhold, fugtforhold, byggeteknik og renovering
 • har du masser af gå-på-mod og interesse for området, og du er ikke bange for at tage telefonen og rådgive kunder om deres problemer
 • formulerer du dig forståeligt og præcist på dansk, både skriftligt og mundtligt

Det er nødvendigt for stillingen, at du har et kørekort og kan stille med egen bil.

Vi tilbyder dig:

 • Et selvstændigt, ansvarsfuldt og udfordrende job i en veletableret rådgivningsvirksomhed
 • Et tilrettelagt karrieforløb, løbende uddannelses- og temature
 • Oplæring inden for et fagområde, der får stadig større betydning ved både renovering og nybyggeri
 • Frihed under ansvar og fleksible arbejdstider
 • Et fagligt inspirerende miljø med gode personlige udviklingsmuligheder
 • Et godt kollegialt og fagligt netværk til engagerede og kompetente kollegaer

 Din ansættelse vil begynde med en planlagt oplæringsperiode, bestående af kursus og sidemandsoplæring sammen med erfarne kollegaer på tværs af landet. Når du har fået en dybere viden inden for bygningsfysik- og teknik, mikrobiologi, kemi og sundhed, vil du få det faglige ansvar for dine egne opgaver. Din specialistviden vil desuden blive udbygget over tid, og du vil - afhængig af dine interesser og vores opgavebehov - blive introduceret for teamets øvrige fagområder indenfor eksempelvis miljø, byggeskader m.fl.

Ansættelsessted

Vi forestiller os, at du har bopæl i Østjylland. Du vil blive tilknyttet kontoret i Aarhus, men teamet hjælper hinanden på tværs af kontorer efter behov.

Ansøgningsfrist:

Vi har behov for dig allerede nu, så send din ansøgning hurtigst muligt. Vi afholder derfor samtaler løbende.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte forretningschef Kim Hansen tlf. 6018 4320, eller Teamleder Bent Bukh tlf. 2726 4792.

 

Send din ansøgning og CV via vores jobportal:

Søg stillingen

 

OBH Rådgivende Ingeniører
Følg os: