fbpx

Kontorelev med fokus på kundeservice til vores administration

 • · Er du serviceminded og udadvendt, og kan man høre dit smil i telefonen uanset antallet af telefonopkald?
 • · Trives du i at tale med kunder og hjælpe dem på vej?
 • · Er du god til at kommunikere og formidle i skrift og tale?
 • · Arbejder du struktureret med dine opgaver, og er du omstillingsparat, når det er nødvendigt?

Kan du svare ja til ovenstående, vil vi rigtig gerne modtage en ansøgning fra dig.

OBH Rådgivende Ingeniører er en fynsk virksomhed i vækst. Vi oplever øget efterspørgsel på vores produkter og ydelser, hvorfor vi søger en kontorelev til vores administration.

Om stillingen:

Vi kan tilbyde dig et par spændende år med en alsidig uddannelsesstilling, hvor læring, faglighed og personlig udvikling er i centrum for din uddannelse. Du kommer til at indgå i et fantastisk team, hvor fagligheden og det menneskelige er i centrum.

Med reference til Administrationslederen og med arbejdssted på hovedkontoret i Odense indgår du i vores administrationsteam, der håndterer kundehenvendelser pr. telefon og mail, foretager planlægning og booking af besigtigelsesaftaler til vores bygningssagkyndige samt varetager rapportafsendelse og fakturering.

Opgavernes sværhedsgrad vil under hele uddannelsen blive tilpasset dit niveau. Du vil med tiden få tildelt opgaver, hvor det er dit ansvar at sørge for, at de løses korrekt og leveres til tiden.

Væsentligste opgaver:

 • · Håndtering af kundehenvendelser pr. telefon og mail
 • · Sagsoprettelse og på sigt lettere sagsbehandling i forbindelse med kundehenvendelserne
 • · Udarbejdelse og afsendelse af korrigerede rapporter
 • · Afsendelse af div. rapporter
 • · Fakturering

Hvem er vi:

Hos OBH Rådgivende Ingeniører er vi brændende optaget af, hvordan det byggede miljø kan blive sundere, sikrere og bedre for mennesker. Vi tror på, at vi alle bliver formet af de bygninger, vi befinder os i – fra skoler til boliger og arbejdspladser. Derfor bygger vi til mennesker, vi rådgiver for mennesker og måler og tester med menneskers livskvalitet for øje. Sammen med kunder og samarbejdspartnere tager vi ansvar for, at de bygninger, vi er involveret i, skaber værdi for både brugere, ejere og det omgivende samfund. Sammen skaber vi bedre rammer om menneskers liv, læring og arbejde. Læs mere om OBH Rådgivende Ingeniører på https://www.obh-gruppen.dk

Hvem er du:

Du er en teamplayer, men samtidig er det vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt. Du er serviceminded, udadvendt og løsningsorienteret, og du brænder for at hjælpe vores kunder og samarbejdspartnere med at finde de bedste løsninger. Du er nysgerrig og kan lide at sætte dig ind i nye ting, og du kan holde mange bolde i luften uden at miste overblikket. Du arbejder struktureret med dine opgaver og er omstillingsparat, når det er nødvendigt. Du er grammatisk stærk, samtidig med at du er dygtig til at kommunikere både skriftligt og mundtligt.

OBH Rådgivende Ingeniører tilbyder:

 • · Et team af dygtige og glade kolleger, der står parat til at tage imod og hjælpe dig
 • · Sociale arrangementer samt personaleforening
 • · Sundhedsforsikring
 • · Pension
 • · Kantineordning
 • · Mulighed for at præge din egen hverdag

Ansøgningsfrist og tiltrædelse:

Ansøgningen modtages senest den 15/8-2022

Samtaler forventes at blive afholdt i uge 34-35 Tiltrædelse d. 15/9-2022 – hurtigst muligt herefter

Kontakt:

Vil du vide mere om stillingen eller OBH Rådgivende Ingeniører, kan du finde os på www.obh-gruppen.dk eller kontakte Administrationsleder Louise Thorsen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – Ansøgninger modtages via vores jobportal på nedenstående link og ikke pr. mail

Send din ansøgning og CV via vores jobportal:

Søg stillingen

 

OBH Rådgivende Ingeniører
Følg os: