Kontorelev med speciale i administration

  • Er du serviceminded og holder af at hjælpe både kunder og kolleger?

  • Arbejder du struktureret med opgaver og er positiv selvom der er mange der har brug for din hjælp?

  • Er du udadvendt og imødekommende?

  • Har du en HHX uddannelse eller lignende niveau?

 

 

OBH Rådgivende Ingeniører søger en ny kontorelev med speciale i administration, der har lyst til at være i vores reception, løse mange forskellige opgaver inden for administration samt få mulighed for at stifte bekendtskab med produktions- og salgsafdelinger.

Om elevstillingen

Som elev i OBH Rådgivende Ingeniører får du en spændende hverdag på vores hovedkontor i Odense. Du vil blive ansat i vores stabsfunktion, men vil få en placering i organisationen, hvor du hver dag kommer tæt på kolleger fra de to driftselskaber: OBH Rådg. Ingeniører og OBH Ingeniørservice; som begge befinder sig på samme adresse.

Vi kan tilbyde dig en uddannelse med afvekslende opgaver, men hvor den primære opgave vil være at varetage de daglige gøremål i receptionen. Det er blandt andet bestilling af kontorartikler, byde gæster og kunder velkomne, hjælpe kollegaer, forberede møder og mange andre spændende dag til dag opgaver.

Derudover vil du få mulighed for at komme rundt i det meste af organisationen og få en masse erfaring med forskellige afdelinger, blandt andet vores salgsteam som tager imod kundehenvendelser og opretter tilbud og vores produktionsafdeling som kvalitetssikrer tilstandsrapporter og arbejder med kundeservice. Du vil også få enkelte opgaver fra vores økonomiafdeling.

Når du starter hos os, vil du i starten, blive tilknyttet vores nuværende elev, som er rutineret på området og vil sørge for, at du falder godt til og får masser af sparring.

Hvem er vi?

Hos OBH Rådgivende Ingeniører, er vi brændende optaget af, hvordan det byggede miljø kan blive sundere, sikrere og bedre for mennesker. Vi tror på, at vi alle bliver formet af de bygninger vi befinder os i – fra skoler til boliger og arbejdspladser. Derfor bygger vi til mennesker, vi rådgiver for mennesker og måler og tester med menneskers livskvalitet for øje. Sammen med kunder og samarbejdspartnere tager vi ansvar for, at de bygninger vi er involveret i skaber værdi for både brugere, ejere og det omgivende samfund. Sammen skaber vi bedre rammer om menneskers liv, læring og arbejde.

Hvem er du

Du er den første person vores medarbejdere, kunder og øvrige gæster møder, når de kommer ind i bygningen. Derfor er det vigtigt for os, at du er udadvendt, smilende, imødekommende og præsentabel.
Som menneske er du selvstændig og ansvarsbevidst i din tilgang til opgaverne. Du er ikke bange for at prøve nye ting af og bliver ikke skræmt, hvis det ikke lykkes for dig første gang. Du kan holde styr på flere opgaver ad gangen og mister ikke overblikket. Du kan lide og lære og møde nye udforinger, samtidig med at du er struktureret.

Det er vigtigt, at du er dygtig til at kommunikere både mundtligt og skriftligt.

Desuden ved vi af erfaring, at vi ved spidsbelastninger i virksomheden, hjælper hinanden på tværs af afdelingerne. Derfor skal du være omstillingsparat når det er gælder.

OBH Rådgivende Ingeniører tilbyder

  • Et fagligt struktureret uddannelsesforløb
  • Mentorordning
  • Lækre fysiske rammer
  • Et team af dygtige og glade kolleger, der står parat til at tage imod og hjælpe dig
  • Sociale arrangementer, personaleforening, sundhedsforsikring, pension og kantine
  • Mulighed for at præge din egen hverdag

Vi lægger stor vægt på, at man som elev hos os oplever at være medarbejder på lige fod med alle andre. Vi arbejder i en flad organisation, hvor vi er tæt på ledelsen. Vi overbeviste om, at vores organisering skaber mening, når man, som elev hos os, har mulighed for at være deltagende og yde sit bidrag fra start til slut.

Ansøgningsfrist

Vi vil gerne kunne ansætte vores nye elev hurtigst muligt.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Lisbeth Aalund på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan søge stillingen via vores jobportal:

Søg stillingen