fbpx

OBH-Gruppen er klar til de nye eleftersyn

dansk-hus lilleDer er blevet arbejdet på højtryk hos OBH-Gruppen siden det sidste år blev offentliggjort, at der fra 1. maj i år skal laves eleftersyn i forbindelse med hushandler.

OBH-Gruppen var for mere end 15 år siden den første virksomhed, der satte tilstandsrapporter og energimærkning i system, og i dag er de landsdækkende specialister inden for bygningsinspektion.

Virksomheden har gjort det til sit varemærke at skabe tryghed og gennemsigtighed for de danske boligejere. - Uvildigheden ligger i vores DNA som et mere end 45 år gammelt ingeniørhus, og vi er stolte af hver morgen at gå på arbejde og hjælpe vores kunder med det, vi ved allermest om – bygninger, konstruktioner og vedligeholdelse udtaler salgschef Tina Jensen fra OBH-Gruppen.

Eleftersynet er for os en naturlig udvidelse af de mange tusinde bygningsinspektioner, vi hvert år udfører, og vi har derfor valgt fra starten af, at udvikle og uddanne os til at kunne udføre eleftersynet. Vi har bygget de nødvendige kvalitetssystemer op, uddannet vores bygningssagkyndige, og OBH Ingeniørservice A/S er autoriseret af Sikkerhedsstyrelsen til at udføre eleftersyn fra tirsdag d. 1. maj.

Vi er med andre ord ydmyge overfor opgaven, men fordi vi er grundig forberedt, går vi til det med rank ryg siger autoriseret elinstallatør Peter Baagøe Larsen fra OBH-Gruppen.OBH-Gruppens bygningssagkyndige har gennemført et længere uddannelsesforløb og trænet eleftersyn i praksis, så kunderne allerede fra tirsdag kan få fordel af, at både eleftersyn, tilstandsrapport og energimærke kan klares ved ét besøg. - Vi vil udnytte vores unikke faglighed og uvildighed til at give kunderne markedets bedste service – det er det vi lever af og er bedst til, og så lader vi de, der er bedst til at montere og installere om at lave det udførende arbejde.

Så har vi rene linjer, og kunderne kan være trygge.
trustpilot-nr1

Flere nyheder

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører