fbpx

3D-visualisering

Få en dybere forståelse af, hvordan et projekt fungerer, inden det bygges, vha. 3D-visualiseringer. Udforsk komplekse organiske former, studér, hvordan lys vil interagere med et design, valider et design med henblik på planlægning og offentlig formidling og markedsfør bygninger inden første spadestik.

For at kunne vurdere konsekvenserne og indvirkningen på omgivelser og miljø i forbindelse med vejprojekter, er det ofte nødvendigt at danne sig et retvisende visuelt overblik, og til det formål fremstiller vi 3D-visualiseringer.

3D-visualiseringer giver et realistisk overblik over projektets samspil med omgivelserne og er en stor hjælp i beslutnings- og projekteringsfasen.

3D-visualiseringer giver et overblik som kan læses af alle, også af "ikke-teknikere", i modsætning til projekttegninger, og det giver mulighed for en bred forståelse af f.eks. lokalplaner.

OBH-Gruppen har stor erfaring med udarbejdelse af 3D-visualiseringer til flere forskellige typer af projekter. 3D-modellering er fx ideelt til modellering af bygninger, større erhvervs- og beboelsesejendomme, strukturelt design af bærende elementer samt enkeltstående komponenter generelt. Flere og flere virksomheder benytter sig af 3D-modellering af deres projekter, fordi det har nogle åbenlyse fordele:

  • Skaber bedre overblik over et produkt eller en bygning.
  • Begrænser den tid, der skal bruges på design.
  • Gør det lettere at formidle et projekt til andre.
  • Forbedrer kvaliteten af det endelige produkt.
  • Viser produktet fra alle synsvinkler.
  • Danner grundlag for ingeniørberegninger.
Vi er specialister inden for 3D-dokumentation og -visualisering og indgår både i komplette projekter samt delprojekter. Ring og bestil et tilbud hos os i dag. 

Ring til os i dag
7021 7240
Eller email:
obh@obh-gruppen.dk

Kontakt - ingeniørrådgivning

Carsten Gregersen 02
Carsten Gregersen
Salgsdirektør

7678 4555
2726 4555
cgr@obh-Gruppen.dk

 

Per Skovrup 01
Per Skovrup
Regionschef

7678 4557
2726 4557
psk@obh-Gruppen.dk

 

Kresten Jensen 01
Kresten Jensen
Salgschef

7678 4660
2726 4660
krj@obh-Gruppen.dk

 

Ole Damsgaard Danielsen 02
Ole Danielsen
Salgs- og souschef

7678 4551
2726 4551
odd@obh-Gruppen.dk
trustpilot-nr1

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører