fbpx

Bæredygtigt byggeri

Bæredygtigt byggeri - Ønsker du at energirenovere eller bygge et nyt bæredygtigt byggeri?

OBH hjelmØnsker du at renovere eller bygge nyt og bæredygtigt byggeri, så får du stærk og professionel ingeniørrådgivning hos OBH-Gruppen. Vi tilbyder rådgivning om, at få din bygning til at blive bæredygtig i alle dimensioner og lever op til de nyeste energikrav.

I et bæredygtigt byggeri forener vi som rådgivende ingeniører i OBH-Gruppen forstand med innovation og faglig ingeniørviden, som skaber byggerier hvor hjerte hænger sammen med.

Vi har inden for bæredygtigt byggeri gennem mange år opbygget et stort erfaringsgrundlag og vi kan derfor bidrage med en stærk faglig viden. 

Det giver god mening med et bæredygtigt byggeri

Vi opholder os i bygninger i en stor del af vores liv. Vi ønsker derfor i OBH-Gruppen, at din bygning kommer til at opfylde de optimale forhold at leve og virke under.

Et bæredygtigt byggeri fra OBH-Gruppen sikrer, at dit projekt er set igennem fra alle vinkler, så du har mulighed for at skabe den bæredygtige bygning, der passer til dig og dine behov.

Vi tilbyder i et samarbejde med os, at du får glæde af vores brede erfaring inden for byggeri af bæredygtigt og energirigtigt byggeri. I forlængelse af vores rådgivning giver vi kvalificerede råd og en vurdering af den nyeste energiteknologi. 

I et bæredygtigt byggeri ændrer ny energiteknologi sig løbende med nye mere energieffektive løsninger

Ny energiteknologi og den løbende udvikling betyder, ar det er ikke altid ligetil at vurdere, hvilke teknologier der er fornuftige og energieffektive at tage i brug i et bæredygtigt byggeri, eller hvilke energitiltag der er økonomisk mest fordelagtige.

Vi søger altid i fællesskab med kunden at få skabt et bæredygtigt byggeri og løsning, der matcher dine ønsker og krav både når det gælder økonomi og energieffektive løsninger. 

Kontakt os og fortæl om dine ønsker til et bæredygtigt byggeri

Ønsker du at vide mere om, hvordan OBH-Gruppen kan hjælpe dig med at skabe et bæredygtigt byggeri eller en energirenovering, så er du velkommen til at kontakte os.
Ring til os i dag
7021 7240
Eller email:
obh@obh-gruppen.dk

Kontakt - ingeniørrådgivning

Carsten Gregersen 02
Carsten Gregersen
Salgsdirektør

7678 4555
2726 4555
cgr@obh-Gruppen.dk

 

Per Skovrup 01
Per Skovrup
Regionschef

7678 4557
2726 4557
psk@obh-Gruppen.dk

 

Kresten Jensen 01
Kresten Jensen
Salgschef

7678 4660
2726 4660
krj@obh-Gruppen.dk

 

Ole Damsgaard Danielsen 02
Ole Danielsen
Salgs- og souschef

7678 4551
2726 4551
odd@obh-Gruppen.dk
trustpilot-nr1

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører