fbpx

Energirigtigt byggeri

Fortæl os om dine planer inden for et energirigtigt byggeri?

I et energirigtigt byggeri forener vi som rådgivende ingeniører i OBH-Gruppen forstand med innovation og faglig viden, som skaber et energi byggeri hvor hjerte hænger sammen med.

Energirigtigt byggeri giver god mening!

Ønsker du at renovere, ombygge eller nybyggeri, giver det god mening at tænke på et energirigtigt byggeri.
Energi er en sparsom ressource, som bliver dyrere og dyrere. Kulde, træk, dårligt indeklima og høje varmeregninger, er kendsgerningen i mange danske bygninger. Det giver derfor god mening med et energirigtigt byggeri.

- Få skabt en grønnere og mere energirigtigt byggeri i samarbejde med en ingeniør fra OBH-Gruppen. Vi tilbyder en særdeles bred vifte af ingeniørydelser.

Energirigtigt byggeri

Vi befinder os en stor del af vores liv i bygninger, hvorfor det er vigtigt, at din bygning giver dig optimale forhold både i forhold til komfort, økonomi og indeklima. I energirigtigt byggeri sikrer vi med vores erfaringer, at dit byggeri bliver set igennem fra alle vinkler, så du har mulighed for at skabe det bedste energirigtige byggeri.

Energirigtigt byggeri med ingeniørrådgivning efter dine ønsker og behov

I et samarbejde med os får du glæde af vores brede ingeniørerfaring inden for energirigtigt byggeri.
Det er ikke altid ligetil at vurdere, hvilke materialer og teknologier der er fornuftige at tage i brug, eller hvilke tiltag der er økonomisk mest fordelagtige. Du kan dog være sikker på, at vi i fællesskab får skabt et energirigtigt byggeri, der matcher dine specifikke ønsker og krav.

Vi har inden for bæredygtigt byggeri gennem mange år opbygget et stort erfaringsgrundlag og vi kan derfor bidrage med en stærk faglig viden.

Vil du vide mere om energirigtigt byggeri, hvordan OBH-Gruppen kan hjælpe dig med at gøre dit byggeri bæredygtigt i alle dimensioner, så kontakt os.
Ring til os i dag
7021 7240
Eller email:
obh@obh-gruppen.dk

Kontakt - ingeniørrådgivning

Carsten Gregersen 02
Carsten Gregersen
Salgsdirektør

7678 4555
2726 4555
cgr@obh-Gruppen.dk

 

Per Skovrup 01
Per Skovrup
Regionschef

7678 4557
2726 4557
psk@obh-Gruppen.dk

 

Kresten Jensen 01
Kresten Jensen
Salgschef

7678 4660
2726 4660
krj@obh-Gruppen.dk

 

Ole Damsgaard Danielsen 02
Ole Danielsen
Salgs- og souschef

7678 4551
2726 4551
odd@obh-Gruppen.dk
trustpilot-nr1

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører