fbpx

Renovering


OBH-Gruppen rådgivende ingeniører har siden 1965 år udviklet stærke kompetencer inden for renovering og byggeri af alle typer opgaver store som små renoveringsopgaver. 

Uanset om der er tale om huse, der er gamle, fredede eller af nyere dato, har OBH-Gruppen den tværfaglige ekspertise, der skal til for at planlægge og gennemføre renoveringer, ombygninger og tilbygninger af enhver størrelse.

Hos os får kunden en helt særlig helhedsorienteret og tværfaglig tilgang til et renoveringsprojekt. Vi sikrer dermed, at projekterne både er æstetiske og funktionelle og samtidigt økonomisk og teknisk robuste med lang levetid.

Vores rådgivning omfatter komplette bygningsundersøgelser af hele bygningen fra tag til fundament. Vi rådgiver også om bygningens behov for istandsættelse og de bedst egnede metoder uanset om, der er tale om standsning af opstigende fugt eller energirenovering af bygningsdelene og de tekniske installationer.

Renovering kræver høj faglighed

Vi mener ikke i OBH-Gruppen, at en renovering kan stå alene i stedet skal man tænke helhedsorienteret, når man går i gang med en renovering af en ejendom. Fokus skal i en renovering være på optimering på både energi, indeklima og arkitektur.

OBH-Gruppen har som rådgivende ingeniørfirma igennem mere end 50 år specialiseret sig i planlægning, udbud og gennemførelse af renoveringsprojekter på en lang række forskellige ejendomstyper, eksempelvis boliger, institutioner, skoler og erhverv.

Med afsæt i vores tværfaglighed og brede, faglige viden sammensætter vi de spidskompetencer, der matcher det konkrete renoveringsprojekt, herunder viden om konstruktioner, installationer, energioptimering, miljøundersøgelser og indeklima.

Trænger din bygning til en renovering?

Vi tilbyder i OBH-Gruppen en totalrådgivning og helhedsrådgivning for alle typer renovreringssager, som indeholder byggeteknisk viden, arkitektur, energi og indeklima. Går du med planer om et renoveringsprojekt, så er du velkommen til at kontakte os.

Ring og bestil et tilbud på vores rådgivning i dag.

Ring til os i dag
7021 7240
Eller email:
obh@obh-gruppen.dk

Kontakt - ingeniørrådgivning

Carsten Gregersen 02
Carsten Gregersen
Salgsdirektør

7678 4555
2726 4555
cgr@obh-Gruppen.dk

 

Per Skovrup 01
Per Skovrup
Regionschef

7678 4557
2726 4557
psk@obh-Gruppen.dk

 

Kresten Jensen 01
Kresten Jensen
Salgschef

7678 4660
2726 4660
krj@obh-Gruppen.dk

 

Ole Damsgaard Danielsen 02
Ole Danielsen
Salgs- og souschef

7678 4551
2726 4551
odd@obh-Gruppen.dk
trustpilot-nr1

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører