fbpx

Drift- og vedligeholdelsesplan

Få styr på udbedringerne og udgifterne til vedligeholdelse af jeres ejendom

OBH-Gruppens drift- og vedligeholdelsesplan er en vedligeholdelsesplan, der sikrer jer mod uforudsete udgifter. Vores drift og vedligeholdelseplan giver jer overblik over de udbedringer og den vedligeholdelse, der haster at få gennemført, samt den vedligeholdelse, der skal udføres indenfor de kommende 5-15 år.

 

Ved drift og vedligeholdelse gennemgår en ingeniør og rådgiver fra OBH-Gruppen ejendommen fra top til bund, og udarbejder efterfølgende en drifts- og vedligeholdelsesrapport med alle relevante byggetekniske detaljer på ejendommen. Drift og vedligeholdelse indeholder blandt andet et skøn over udgifter til vedligeholdelse og en handlingsplan til, hvordan arbejdet udføres.

Drift og vedligeholdelse bygger på økonomi og rentabilitet, hvor der er mange individuelle faktorer for hvad som giver den største nytteværdi og udbytte på en ejendom.

 

Vi tilbyder drift og vedligeholdelse indenfor hovedområderne:

  • Bygninger
  • Installationer
  • Udvendige anlæg

 

Vi tilbyder i OBH-Gruppen to niveauer for drift og vedligeholdelse:

Basis drift og vedligeholdelse, der giver dig det nødvendige overblik

Udvidet drift og vedligeholdelse, hvor vi går i dybden med beskrivelser og en handlingsplan, som håndværkere og viceværten kan arbejde efter.

Udvidet drift og vedligeholdelse indeholder gennemgang af bygninger, så deres vedligeholdelsesstandard og bygningsmæssige værdi beskrives. I drift og vedligeholdelse indgår en skematisk opstilling af diverse fakta omkring ejendommen.

Vedligeholdelses- og forbedringsprogrammer løbende over 5, 10 eller 15 år, der giver mulighed for at opstille et langsigtet budget.

I drift og vedligeholdelse indgår teknikere med speciale i det bygningsmæssige, VVS-installationer, ventilation og el-teknik, alt efter bygningernes udformning og anvendelse.

Drift og vedligeholdelse opfølgning:

  • Projektering
  • Udbud og licitering
  • Tilsyn og aflevering
  • Eller som konsulent for egen administration

 

Vi tilbyder en landsdækkende service

Vi er et landsdækkende rådgivende ingeniørfirma, som yder service og rådgivning på områderne energi, indeklima, drift og vedligeholdelse. Vi har et stort erfaringsgrundlag som en af landets største udbydere af energimærker, drift og vedligeholdelse med både store og små referencer fra tidligere opgaver i hele landet.

Ring til os i dag
7678 4734
Eller send os en email:
kontakt@obh-gruppen.dk

 

Kontakt Boligforening - Vedligehold

Ole Danielsen
Ole Danielsen
Salgs- og souschef

7678 4551
2726 4551
odd@obh-Gruppen.dk

 

Bo Wiedemann 01
Bo Wiedemann
Account Manager

7678 4590
6131 2215

bwi@obh-gruppen.dk

 

trustpilot-nr1

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører