fbpx

Elinstallationsrapport

Elinstallationsrapport/eleftersyn er obligatorisk ved boligsalg, hvis man ønsker at tegne en ejerskifteforsikring

Ønsker du at sælge en bolig, så skal du bestille en elinstallationsrapport fra OBH-Gruppen.
bygningssagkyndig
Vi udfærdiger elinstallationsrapporter i hele landet med lokale OBH-bygningssagkyndige, som er certificeret og godkendt til at lave en tilstandsrapport, energimærkning og elinstallationsrapport under samme besøg,

Vi er i OBH-Gruppen en uvildig og uafhængig rådgiver med stor erfaring indenfor byggeteknik og huseftersyn. Vi vil udnytte vores unikke faglighed og uvildighed til at give kunderne markedets bedste service – det er det vi lever af og er bedst til, og så lader vi de, der er bedst til at montere og installere om at lave det udførende arbejde. 

En elinstallationsrapport giver boligsælgeren ekstra tryghed, fordi man kan fraskrive sig ansvaret for uafdækkede fejl og ulovlige el-installationer, som fremover vil være dækket af en ejerskifteforsikring.

 
elmaaler

Elinstallationsrapport - ekstra beskyttelse til både sælger og køber

Ifølge Sikkerhedsstyrelsen er ulovlige og fejlbehæftede el-installationer skyld i ca. 43 % af elbrande i boliger. Elinstallationsrapporten er vedtaget for at afdække farlige el-installationer i forbindelse med et ejerskifte - til gavn for sælgeren, som på baggrund af en elinstallationsrapport kan fraskrive sig ansvaret for uafdækkede fejl, og køberen, som forhåbentlig kan flytte ind i en mere sikker bolig.

Elinstallationsrapport udføres af certificerede bygningskonsulenter

Vi har i OBH-Gruppen autorisation til at udføre en elinstallationsrapport, og vi er dermed godkendt af Sikkerhedsstyrelsen.

Vores certificerede bygningskonsulenter er veluddannede bygningsteknikere, som har fået en grundig og længerevarende uddannelse i netop eleftersyn og elinstallationsrapport under fagledelse af vores personligt autoriseret elinstallatør.

Vi undersøger samtlige bygninger med elinstallationer i forhold til funktionsdygtighed og lovlighed blandt andet ved hjælp af stikprøvekontroller i alle rum.

Få alle 3 rapporter med kun ét besøg

Hos OBH-Gruppen har vi, som de første i Danmark fået virksomhedsautorisation, så du med ét besøg kan få lavet en elinstallationsrapport og den lovpligtige energimærkning samtidig med, at du får udarbejdet tilstandsrapport på dit hus. Læs mere om vores elinstallationsrapport og tilstandsrapport her

Bureau Veritas logo

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører