fbpx

Energimærkning af offentlige bygninger

Energimaerkning energikonsulent OBH gruppen
Bestil her et tilbud på energimærkning af offentlige bygninger

Vi har mange års erfaring i energimærkning af offentlige bygninger i Danmark, både de helt store og mindre ejendomme og huse. 

Vi udarbejder i OBH-Gruppen energimærkning i hele landet, som alle er ISO-certificeret til energimærkning af offentlige bygninger.

Vi råder i OBH-Gruppen over erfarne energikonsulenter til alle typer bygninger og har ekspertisen til energimærkning af alle typer offentlige bygninger. 

Vi tilbyder kommuner, skoler og offentlige institutioner vores stab af erfarne OBH-energirådgivere, som består af både ingeniører, arkitekter og bygningskonstruktører. Vi har erfaringen og ekspertisen til energimærkning af offentlige bygninger med energirådgivere, der kan udfordrer jeres energiforbrug.

Energimærkning af offentlige bygninger er lovpligtig

Energimærkning af offentlige bygninger er lovpligtig. Formålet er at synliggøre energiforbruget og de muligheder, der er for at spare energi. I får ved energimærkning et overblik over bygningens besparelsespotentiale til brug ved fremtidige renoveringer.

Ved energimærkning af offentlige bygninger skal energimærket efterfølgende opsættes, så det er synligt for brugerne af bygningen.

Hvilke bygninger skal energimærkes?

  • Alle offentlige bygninger over 250 m2 skal energimærkes.
  • Alle nyopførte bygninger skal energimærkes før ibrugtagning.
  • En mærkning er gyldig i 10 år og skal derfor fornyes senest ved udløbet af denne periode.

 

 

Oplysningsskema til energimærkning

Ejeroplysningsskema til energimærkning af ejendom.

Ejeroplysningsskema her 

Oplysningsskema til energimærkning uden bygningsgennemgang.
Oplysningsskema her

 

 

OBH-Gruppen har ekspertisen med energimærkning af offentlige bygninger 

OBH-Gruppen udfærdiger vi energimærkning af offentlige bygninger i hele landet. Som den førende leverandør af energimærkning er vores energikonsulenter udstyret med de nyeste digitale værktøjer inden for energimærkning.

Vi står bl.a. bag udviklingen af energiportal.dk. Energiportal.dk er udviklet til at give offentlige kunder større nytteværdi af deres energimærkning, hvor kunden vil opnå helt nye muligheder med anvendelse af besparelsesforslagene fra energimærkning til at opnå energibesparelser. 

Energimærkning med egen kvalitetsafdeling – giver sikkerhed for kvalitet og udvikling

I OBH-Gruppen har vi som de første og eneste i markedet for energimærkning vores egen selvstændige kvalitetsafdeling. Afdelingen uddanner og udvikler vores energikonsulenter, hvor de bl.a. løbende laver intern kvalitets- og stikprøvekontrol af energimærkning i hele landet.

 

Energimærkning af offentlige bygninger - Ring eller bestil her et uforpligtende tilbud hos OBH-Gruppen

Ønsker I yderligere information om vore ydelser eller et uforpligtende tilbud vedrørende energimærkning af offentlige bygninger, så er I velkomne til at kontakte os. Bestiller I et uforpligtende tilbud, tager vi kontakt inden for én arbejdsdag med et tilbud på et energimærkning. 

OBH-Gruppen har lokale bygningssagkyndige, som kender lokalområdet, fordelt i hele Danmark.


OBH kort
Bureau Veritas logo

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører