fbpx

Intelligent projektering - Revit /BIM

OBH-Gruppen Rådgivende Ingeniører har gennem mere end 50 år udviklet stærke kompetencer inden for projektering af byggeri af alle typer opgaver store som små opgaver.

I OBH-Gruppen råder vi som rådgivende ingeniører over en professionel projekteringsorganisation.

Vores projekteringsorganisation tilbyder en professionel og grundig bygningsprojektering af dit byggeri, som giver grundlag for den bedste og mest effektive byggeproces. Vi kan hjælpe dig hele vejen både som bygherrerådgiver og være din rådgivende ingeniør.

Vi tilbyder stærke kompetencer inden for alle primære ingeniørdiscipliner på bygge- og renoveringsprojekter, og derfor kan du med OBH-Gruppen nøjes med én samarbejdspartner fra start til slut.

Intelligent ingeniørprojektering gennem REVIT BIM er integreret i OBH-Gruppen. Vi er med til at sætte en ny standard i forhold til det digitale byggeri. BIM er et effektivt redskab til at effektivisere samarbejdet på byggeprojekter ved at understøtte genanvendelse af informationer og modelbaseret kommunikation i vores projektering.

Effektiv projektering

Byggeprojekter og renoveringsopgaver projekteres med Building Information Modeling (BIM). BIM-arbejdsmetoden er en helt ny måde at kommunikere og samarbejde på i en digital projektering, hvor REVIT BIM giver helt nye muligheder for effektiv distribution og deling af data til alle, der arbejder på samme byggemodel. 

Bedre kommunikation i REVIT BIM

REVIT BIM giver effektiv 3D-orienteret kommunikation og styring for alle byggeriets interessenter. Alle parter får bedre adgang til helt nye muligheder inden for kommunikation og styring, som betyder en reduceret risiko for byggefejl, og dermed højere kvalitet i alle faser af byggeriet, lige fra tegning til det færdige byggeri.

Med BIM kan for eksempel arkitekter, ingeniører og entreprenører samle alle informationer om byggeriet i én model. Dermed slipper de enkelte parter for at etablere projektet fra bunden i hver deres system og risikoen for fejl i forbindelse med genindtastning af informationer forsvinder.
Ring til os i dag
7021 7240
Eller email:
obh@obh-gruppen.dk

Kontakt - ingeniørrådgivning

Carsten Gregersen 02
Carsten Gregersen
Salgsdirektør

7678 4555
2726 4555
cgr@obh-Gruppen.dk

 

Per Skovrup 01
Per Skovrup
Regionschef

7678 4557
2726 4557
psk@obh-Gruppen.dk

 

Kresten Jensen 01
Kresten Jensen
Salgschef

7678 4660
2726 4660
krj@obh-Gruppen.dk

 

Ole Damsgaard Danielsen 02
Ole Danielsen
Salgs- og souschef

7678 4551
2726 4551
odd@obh-Gruppen.dk
trustpilot-nr1

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører