fbpx

Skolebyggeri - undervisning

OBH-Gruppen er en af Danmarks førende rådgivere inden for undervisnings- og skolebyggeri

Moderne undervisnings- og skolebyggeri kræver viden og erfaring, som vores ingeniører i OBH-Gruppen besidder. I alle vores uddannelses- og skolebyggerier forsøger vi at tænke læring ind i hvert et rum og konstruktion. Det har vi gjort, da vi byggede Nordens mest moderne idrætsfakultet på Syddansk Universitet i Odense, og det samme gjorde vi, da vi byggede et nyt undervisningscenter til Mærsk Training i Svendborg.

Skolebyggeri i international klasse til Maersk Training i Svendborg


Undervisningsfaciliteterne hos Mærsk Training er i international klasse.

En helt ny skolereform betyder helt nye krav til et moderne skolebyggeri, hvor der er øget krav til fleksibilitet i bygningerne samt en øget skolebelastning fra både lærer og børn. I OBH-Gruppen er vi i gang med at opføre Danmarks første skolebyggeri, som tager sit udgangspunkt i behovene fra den nye skolereform. Et ordentligt skolebyggeri i dag har mange hensyn at tage. Udviklingen betyder hele tiden nye muligheder for at inddrage bygninger, så undervisning og bygningen hænger sammen.

Skolebyggeri kræver i dag fleksibilitet 

I skolebyggeri i dag er fleksibilitet i højsædet. Elevantallet på skolerne er demografisk bestemt, og de kan periodevis variere afhængig af årgang. Derfor tænker vi i OBH-Gruppen i løsninger, som kan tilpasses den enkelte årgang. I vores skolebyggeri forsøger vi samtidig at tænke i nye fleksible løsninger. Det har blandt andet betydet, at faglokaler som fysik, håndarbejde og sløjd er blevet mere fleksible, så sådanne lokaler i dag kan bruges tværfagligt til et eller flere fag. Fokus på fleksibilitet har også betydet, at vi har inddraget fællesområder til undervisning og lavet udendørs undervisningsfaciliteter, så man – når vejret tillader det – kan undervise eleverne under åben himmel.

Sophieskolen er fleksibelt og moderne skolebyggeri

Sophieskolen i Guldbordsund er et eksempel på en fleksibel og moderne folkeskole

I et skolebyggeri betyder de fysiske rammer meget for undervisningen. Derfor prøver vi at lave fleksible og moderne skolefaciliteter, som kan gavne undervisningen bedst mulig. Vi leverer innovative og funktionelle løsninger til ethvert skolebyggeri.

Mere end 50 år med skolebyggeri er blevet en del af OBH-Gruppens DNA

OBH-Gruppen har lige siden vores grundlæggelse i 1965 haft med skolebyggeri at gøre. Vores mange års erfaring inden for skolebyggeri har givet os de bedste forudsætninger for i dag at kunne lave de bedst mulige uddannelsesbyggerier og renoveringer.

Går I med et ønske om et nyt skolebyggeri eller en skolerenovering, så kan I drage nytte af den omfattende viden OBH-Gruppen har opbygget gennem mere end 50 år med skolebyggeri siden 1965. 50 års byggeerfaring giver også viden - en viden, som vores ingeniører gerne deler ud af.


Skolebyggeri gennem 50 år

Tingagerskolen i Ringe var banebrydende byggeri, da den blev opført i 1966, og skolen havde mange interesserede besøgende fra ind- og udland for at se byggeriet. OBH-Gruppen opførte den oprindelige skole og var med ved tilbygning i 1978 og den seneste tilbygning/renovering.


I OBH-Gruppens undervisningsteam har vi fokus på tæt dialog med vores kunder, som er en meget vigtig del i et skolebyggeri, og vi arbejder på tværs af huset med specialister indenfor energi, indeklima og arbejdsmiljø samt fageksperter indenfor OBH-Gruppens øvrige kompetenceområder. Vi kan dermed håndtere komplekse skolebyggerier med særlig behov for tværfaglig viden.

Vi har været med til at bygge mange af de skolebygninger, som i dag skal bygges om og renoveres, og det giver os en stor fordel. Vores mange års erfaring og vores specialiserede undervisningsteam, giver jer det bedste grundlag for det bedst mulige skolebyggeri.

SDU Skolebyggeri - nyt idrætsfakultet

OBH-Gruppen rådgiver også ved byggeri af andre uddannelsesformål. Herover er det nye idrætsfakultet på SDU. Vi har blandt andet også været rådgivere på byggeri ved Aalborg Universitet, Professionshøjskolen Metropol i København og Mærsk Training i Svendborg.

Ring til os i dag
7021 7240
Eller email:
obh@obh-gruppen.dk

Kontakt - ingeniørrådgivning

Carsten Gregersen 02
Carsten Gregersen
Salgsdirektør

7678 4555
2726 4555
cgr@obh-Gruppen.dk

 

Per Skovrup 01
Per Skovrup
Regionschef

7678 4557
2726 4557
psk@obh-Gruppen.dk

 

Kresten Jensen 01
Kresten Jensen
Salgschef

7678 4660
2726 4660
krj@obh-Gruppen.dk

 

Ole Damsgaard Danielsen 02
Ole Danielsen
Salgs- og souschef

7678 4551
2726 4551
odd@obh-Gruppen.dk

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører