fbpx

Sundhedsfremme

OBH-Gruppen er autoriseret arbejdsmiljørådgiver med stærk fokus på at øge sundhedsfremme på arbejdspladsen. Vi tilbyder specialviden og professionelle helhedsløsninger, der er kendetegnet ved høj faglig kompetence inden for arbejdsmiljø- og miljø.

En investering i medarbejdernes sundhed er en god forretning. Både internationale og danske undersøgelser viser et return-on-investment på mellem 2 og 12 på sundhedsfremme.

Fokus på sundhedsfremme giver lavere sygefravær

Sunde medarbejdere med spændende opgaver i gode fysiske og organisatoriske rammer har større arbejdsglæde, er mere effektive, loyale og har lavere sygefravær end usunde medarbejdere i et belastende arbejdsmiljø. Vi rådgiver om, hvordan I med fokus på sundhedsfremme bedst opnår gevinsterne, og vi understøtter forandringsprocessen hen imod den sunde arbejdsplads.

Sundhedsfremme i samarbejde med læger

Vi kan levere alle ydelser inden for sundhedsfremme på arbejdspladsen, f.eks. lovpligtige helbredsundersøgelser og sundhedsprofiler. Så kan jeres virksomhed få glade og sunde medarbejdere.

Er der spørgsmål relateret til sundhedsfremme i jeres virksomhed, er I velkomne til at ringe til os.

Bestil en autoriseret arbejdsmiljørådgiver

OBH-Gruppen er autoriseret arbejdsmiljørådgiver. Vi har gennem en årrække fungeret som autoriseret arbejdsmiljørådgiver i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse om godkendelse af arbejdsmiljørådgivere. Det giver dig som kunde en større tryghed ved samarbejdet med os.
Ring til os i dag
7678 4733
Eller send os en email:
obh@obh-gruppen.dk

Kontakt arbejdsmiljø

Bent Bukh 01
Bent bukh
Fagleder, arbejdsmiljø

7678 4956
2726 4792
bbu@obh-Gruppen.dk

 

Jytte Vestergaard Jensen
Jytte Vestergaard Jensen
Miljørådgiver

7678 4584
2726 4584
jvj@obh-Gruppen.dk
trustpilot-nr1

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører