fbpx

Tilstandsrapporter

Tilstandsrapport bygningssagkyndig
Vi udfærdiger tilstandsrapporter på både enfamiliehuse, rækkehuse, ideelle anparter, fritidshuse og landbrug uden landbrugspligt i hele Danmark.

I OBH-Gruppen har vi bygningssagkyndige i hele landet, som udfærdiger tilstandsrapporter. Vi er certificeret, og vores bygningssagkyndige er beskikkede bygningssagkyndige og godkendt af sikkerhedsstyrelsen til at lave tilstandsrapporter, eleftersyn og den lovpligtige energimærkning under et besøg.

Vi har i OBH-Gruppen stor erfaring med udarbejdelse af tilstandsrapport

OBH-Gruppen var den første rådgivende ingeniørvirksomhed, der satte tilstandsrapporter og energimærkning i system sammen med egen selvstændig kvalitetsafdeling, og i dag er vi landsdækkende specialister inden for bygningsinspektion. Vi har bygningssagkyndige ansat i alle områder af Danmark, som er specialiseret i udfærdigelse af tilstandsrapporter, energimærkning og eleftersyn. 


Jyskebank TV logo

Tilstandsrapport mød en af vores bygningssagkyndige, som fortæller om huseftersyn på Jyskebank.tv
Se tv indslaget om tilstandsrapport her 

 

Tilstandsrapport er frivilligt, men en god ide!

Det er frivilligt at få lavet en tilstandsrapport, men det er en rigtig god idé at gøre det. Tilstandsrapporten og ejerskifteforsikringen er vigtigt efter et salg af boligen. Du kan som sælger frigøre dig fra ansvaret for skjulte skader på boligen, hvis du får lavet en tilstandsrapport. Uden tilstandsrapport og en ejerskifteforsikring kan du risikere at have ansvaret for skjulte fejl og mangler i 10 år.


En tilstandsrapport er resultatet af et huseftersyn lavet af en bygningssagkyndig. Tilstandsrapporten er en skriftlig vurdering af husets synlige skader og tegn på skader. I en tilstandsrapport sammenligner den bygningssagkyndige boligen med andre boliger af samme type, alder og stand - og ikke et nyt hus. Tilstandsrapporten er nødvendig for, at køber kan tegne en ejerskifteforsikring.

Tilstandsrapporten er i dag en vigtig del i en hushandel, hvor køber som oftest inden besigtigelse forlanger at se en udfærdiget tilstandsrapport på ejendommen før et køb.

Mere sikkert at købe og sælge bolig med ny forbedret OBH-tilstandsrapport

En ny forbedret OBH-tilstandsrapport betyder, at det bliver mere sikkert at købe og sælge bolig. Det bliver nemmere at slippe for ubehagelige overraskelser ved en bolighandel, hvor en ny forbedret tilstandsrapport giver en bedre ejerskifteforsikring og en mere grundig tilstandsrapport.


Som sælger har du ansvaret for fejl og mangler ved boligen i op til 10 år efter salget. Men du kan blive fritaget for dette ansvar ved at præsentere køberen af dit hus for en tilstandsrapport og et tilbud om en ejerskifteforsikring. Både tilstandsrapport og tilbuddet om ejerskifteforsikring skal foreligge, inden køberen skriver under på købsaftalen. Tilstandsrapporten omfatter skader på bygningen, men ikke ulovlige installationer eller forhold uden for bygningen (som eksempel forurenet jord).

Bestil et uforpligtende tilbud

Ønsker du at bestille eller få et tilbud på en tilstandsrapport, så behøver du blot at kontakte vores videnscenter - eller du har mulighed for at bestille direkte online, hvis du har behov for en tilstandsrapport.

Bestil et uforpligtende tilbud på en tilstandsrapport eleftersyn og energimærkning, og så vil vi kontakte dig inden for 24 timer. 

Tilstandsrapport - hvorfor vælge OBH-Gruppen som leverandør af en tilstandsrapport?

Her er 10 gode grunde... men der er mange flere. Vigtigst er dog, at vi ALTID leverer en tilstandsrapport, eleftersyn og energimærkning i høj kvalitet, som sikrer sælger og køber det bedste fundament og tryghed for en god hushandel. 

  1. Som rådgivende ingeniørfirma har vi eksisteret i mere end 50 år, og her har vi opbygget erfaringen og ekspertisen om danske boliger. Vores viden er også din, som kommer til udtryk i en OBH-tilstandsrapport
  2. Vi er landsdækkende med bygningssagkyndige i hele landet
  3. Høj kvalitet i vores tilstandsrapporter. Vi har egen kvalitetsafdeling, som sikrer en ensartet høj kvalitet
  4. Vi har bredden af alle kompetencer med bl.a. eget bygningslaboratorium
  5. Spar tid med kun ét besøg, men tre rapporter. Vores bygningssagkyndige er uddannede til at kunne lave tilstandsrapport, eleftersyn og energimærkning på samme besøg
  6. Opnå en pænere tilstandsrapport med en OBH Førsynsrapport før udarbejdelse af en tilstandsrapport
  7. Kundecenter som hele tiden kan servicere kunden med seneste status på tilstandsrapporten
  8. Strømlinet procesorienteret organisation med OBH kundecenter, bygningssagkyndige, assistenter og vores kvalitetsafdeling  
  9. Vi blev som de første certificeret inden for tilstandsrapport og energimærkning og senest certificeret til at lave eleftersyn
  10. Hurtig levering - vi har landets korteste leveringstider på tilstandsrapporter, energimærkning og eleftersyn 
Tilstandsrapporter links
Vi tilbyder at udfærdige tilstandsrapporter sammen med et eleftersyn

OBH-Gruppen digitaliserer tilstandsrapporter som de første i Danmark med NemID

 

Læs mere...

OBH-Gruppen har lokale bygningssagkyndige, som kender lokalområdet, fordelt i hele Danmark.


OBH kort
Bureau Veritas logo
Ring til os i dag
7021 7240
Eller email:
obh@obh-gruppen.dk

Ny ordning for tilstandsrapport og eleftersyn

Ny ordning for tilstandsrapporter og eleftersynFra den 1. oktober 2020 - Læs mere her

trustpilot-nr1

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører