fbpx

Byggesagkyndig

Hvad enten du ønsker at sælge hus eller købe et hus, er det en god idé at få en byggesagkyndig med fra OBH-Gruppen til at skabe et byggeteknisk overblik af huset. 

Som rådgivende ingeniørfirma siden 1964 har OBH-Gruppen eksisteret i næsten 50 år og her har vores byggesagkyndige opbygget erfaringen og ekspertisen om danske boliger og vores viden er også din.

Byggesagkyndig fra OBH laver tilstandsrapport, eleftersyn og energimærke for familie

OBH-Gruppen Rådgivende Ingeniører er alle højt kvalificerede. En OBH byggesagkyndig har typisk en uddannelsesbaggrund som arkitekt, bygningskonstruktør og ingeniør, hvilket giver dem en høj faglig baggrund og erfaring byggeteknisk.

Skal du sælge hus og tegne en ejerskifteforsikring, så er det en beskikket byggesagkyndig, der skal gennemgå huset og udarbejde en tilstandsrapport. Den sagkyndige er beskikket af Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter.

En tilstandsrapport er ikke lovpligtig, hvis huset skal sælges, men det er et krav, hvis du skal tegne en ejerskifteforsikring i forbindelse med hushandel.

Vi har i OBH-Gruppen byggesagkyndige i hele landet udstyret med den nyeste teknik

Vi tilbyder i OBH-Gruppen landsdækkende service med vores byggesagkyndige teknikere som er leverandør af tilstandsrapporter med den nyeste teknik og kan tilbyde uvildig køberrådgivning med bl.a. DNA test på fugt og skimmelsvamp.

Vi har i OBH-Gruppen byggesagkyndige i hele landet, så overvejer du at sælge eller købe et nyt hus, så kontakt os og vi finder hurtigt en byggesagkyndig fra OBH-Gruppen til opgaven.


Beskikket byggesagkyndig

En byggesagkyndig er beskikket fra statens side. I OBH-Gruppen råder vi over byggesagkyndige i hele landet, som både er godkendt til at udarbejde tilstandsrapporter, eleftersyn og energimærker.

Ring til os i dag
7020 1232
Eller send os en email:
kontakt@obh-gruppen.dk


Vi vender tilbage indenfor
24 timer på hverdage.

Ny ordning for tilstandsrapport og eleftersyn

Ny ordning for tilstandsrapporter og eleftersynFra den 1. oktober 2020 - Læs mere her

Bestil her tilbud på:

trustpilot-nr1

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører