fbpx

Certificeret kvalitet

certificeret ingeniorservice
OBH Ingeniørservice A/S er certificeret af Bureau Veritas i vores arbejde med tilstandsrapporter og energimærker. Certificeringen er et kvalitetsstempel og en garanti for, at kvalitet står centralt i den måde vi udfører tilstandsrapporter og energimærker.

Høj kvalitet og god service

Kundetilfredshed og høj kvalitet er afgørende for vores succes som førende rådgiver inden for udarbejdelse af tilstandsrapporter og energimærker.

Kvalitet er for os en løbende proces, hvor vores medarbejdere konstant bliver videreuddannet for at kunne levere markedets bedste faglighed, service og kvalitet inden for udarbejdelse af tilstandsrapporter og energimærker.

Vi arbejder løbende med forbedringer af arbejdsbeskrivelser og arbejdsmetoder for at sikre den bedste kvalitet. Samtidig skal vores service opfylde kundens forventninger bedst muligt.

Egen kvalitetsafdeling – giver sikkerhed for kvalitet og udvikling

I OBH-Gruppen har vi som de eneste i markedet for tilstandsrapporter, eleftersyn og energimærker vores egen selvstændige kvalitetsafdeling. Afdelingen uddanner og udvikler vores byggesagkyndige. Der bliver bl.a. løbende lavet intern kvalitets- og stikprøvekontrol af vores tilstandsrapporter, eleftersyn og energimærker.

Kvalitetskontrol

Alle vores byggesagkyndige er udover egenkontrol underlagt huseftersynsordningen med en løbende stikprøvekontrol.

Læs her mere om huseftersynsordningens kvalitetskontrol.
Ring til os i dag
7021 7240
Eller email:
obh@obh-gruppen.dk

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører