fbpx

Job & karriere hos OBH-Gruppen

OBH-Gruppen job
Vores arbejdsplads i OBH-Gruppen


I OBH-Gruppen ved vi, at vi kun kan nå vores ambitiøse mål ved at være tilgængelige for vores kunder og ved at have en åben og ærlig adfærd overfor kolleger og samarbejdspartnere. Derfor siger vi, at nærhed er nøglen til kunderne, forretningen, partnere og til ens kolleger. Alt, hvad vi gør, tager udgangspunkt i den totale kundeoplevelse og kundens behov. Hver dag kæmper vi sammen for at skabe de absolut bedste kundeoplevelser i alle vores forretninger.

Hos OBH-Gruppen sætter vi derfor barren højt, og det forventer vi også af vores kommende kolleger.

Vores mål er ganske enkelt at sætte nye standarder, overalt hvor vi kommer frem inden for vores arbejdsområder. Med et værdigrundlag om at være den førende bygningsrådgiver er vores forventninger til dig også store.

Vi forventer...

At du som medarbejder i OBH-Gruppen er med til at sætte kursen og nå vores fastsatte mål gennem fokus, kvalitet og performance.

Det betyder også, at du som medarbejder i OBH-Gruppen skal trives med et stort ansvar. For det kræver bare mere, når man skal helt tæt på kunderne og forretningen. 

Vi beskæftiger en bred vifte af medarbejdere med forskellig faglig baggrund, som alle bidrager til at holde OBH-Gruppens mål om at være i konstant udvikling.

En karriere i OBH-Gruppen er både spændende og udfordrende, og den indebærer rige muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Vi er altid interesserede i at høre fra kandidater, der kan og vil gøre en forskel i OBH-Gruppen til glæde for vores kunder. 

Går du og overvejer et jobskifte, er du meget velkommen til at sende en ansøgning på en stillingsannonce eller søge uopfordret, hvor du fortæller lidt om dig selv og dine forventninger til et nyt job og vedhæfter relevante eksamenspapirer og udtalelser m.m..
Selvom vi måske ikke kan tilbyde en stilling nu og her, gemmer vi din ansøgning i vores jobdatabase og vender tilbage til dig, hvis vi får en ledig stilling, der matcher din profil.

Du er meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på vores jobportal:

 

Links åbner i et nyt vindue.

Følg os på facebook og linkedin

Følg os på Facebook og LinkedIn. Her kommer der også løbende nyheder og jobopslag.


facebook logo   linkedin logo

Ring til os i dag
7021 7240
Eller email:
obh@obh-gruppen.dk

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører