fbpx

eventyrlige luksuslejligheder

Kronprinsensgade 1

Bygherre: Skt. Knudsgades Tømrer & Snedker
Arkitekt: Carl Ole Kragsig Kristensen
Totalentreprenør: NJ Gruppen A/S
Ingeniør: OBH Rådgivende Ingeniører

Med Eventyrhaven lige i baghaven opføres nogle af Odense hidtil mest eksklusive lejligheder.

Det ambitiøse byggeri, som skal opføres på den nuværende p-plads på hjørnet af Kronprinsensgade og Albanigade i Odense, er eksklusive lejligheder med en udsigt over eventyrhaven og Odense å, må det siges at være en af de mest attraktive placeringer i Odense.

Byggeriet får adressen Kronprinsensgade 1 og kommer til at bestå af to etageejendomme med tilsammen 18 lejligheder i størrelsesordenen 95-181 kvadratmeter.

Unik beliggenhed

Med Eventyrhaven lige i baghaven får byggeriet en unik beliggenhed, der måske kan siges at være en af Odenses ubetinget mest attraktive.

Kronprinsensgade er en af Odenses centralt placerede gader, beliggende tæt ved Eventyrhaven, domkirken samt handels- og restaurantionslivet i centrum af Odense.

Bebyggelsen er en nutidig fortolkning af villamotivet, der samtidigt har referencer til de eksisterende villaer i Kronprinsensgade og er rigt på detaljer.

eventyrlige luksuslejligheder 02

En enestående mulighed

Det er Skt. Knudsgades Tømrer & Snedker Forretning, som er bygherre, og firmaets indehaver, Jesper Christensens, forslag til byggeriet var ét af 13, der blev indleveret, da Odense Kommune havde givet grønt lys for at bebygge denne attraktive placering.

Arkitekt Carl Ole Kragsig Kristensen har udformet det byggeri, som sidste år vandt udbuddet fra Odense Kommune og OBH er ingeniør på projektet.

I salgsmaterialet til det kommende byggeri kalder han byggeriet for en enestående mulighed for at præge det kvarter, han selv bor i.

Byggeriet forventes at gå i gang i august og stå færdigt i november 2021.

 
Ring til os i dag
7021 7240
Eller email:
obh@obh-gruppen.dk

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører