fbpx

BrandinspektionOBH Brandinspektion blev, umiddelbart før sommerferien, akkrediteret af DANAK til inspektion og godkendelse af alle typer aktive brandsikringsanlæg i hele Danmark.
Hermed bliver OBH Brandinspektion den bare tredje aktør i dette marked.

Med akkrediteringen kan OBH Brandinspektion nu udføre lovpligtige og årlige inspektioner på alle bestående anlæg samt førstegangsinspektioner for anlægsentreprenører og bygningsejere med nye anlæg eller konvertering/udvidelse af eksisterende anlæg.

Vores landsdækkende korps af erfarne inspektører sikre en uvildig inspektion på baggrund af de gældende forskrifter og alle inspektioner afsluttes med en let forståelig og overskuelig inspektionsrapport, leveret få dage efter besøget.

Sikkerhed og tryghed.

”Aktive brandsikringsanlæg reducerer risikoen for person- og byggeskader og inspektionsydelsen passer derfor godt overens med vores stærke ambition om at bidrage til sikre, sunde og trygge bygninger til mennesker.
Uanset om kunden er anlægsejer eller anlægsentreprenør er vores fokus den korrekte anlægsfunktion kombineret med den konstruktive dialog og indsigt i de særlige ønsker og behov der måtte være på det aktuelle brandsikringsanlæg” udtaler direktør Lars Danielsen

I forbindelse med inspektionen vurderes der også på bygningsændringer, produktionsforhold og om brugen af bygningen har ændret sig, da dette kan have indflydelse på det enkelte anlægs funktion og virkemåde.

Driftsoptimering

”En brandinspektion er kundens sikkerhed for, at brandsikringsanlægget fungerer i henhold til de gældende forskrifter og inspektionsrapporten er uundværlig tredjeparts-dokumentation til myndigheder, forsikringsselskaber og andre interessenter.
Men det er også vigtigt for os med tydelig dialog samt at inspektionsrapporten løbende kan bidrage som hjælpeværktøj i den daglige drift.
Det er vores mål at inspektionen skal være en god oplevelse” siger fagspecialist og AVS-inspektør, Søren Andersen.

OBH Brandinspektion er en selvstændig del af OBH Rådgivende Ingeniører som siden 1965 har arbejdet med at forene bygninger og mennesker og hvor fokus fortsat er tryghed og trivsel kombineret med sikkerhed og værdiskabende driftsoptimering.
Ring til os i dag
7021 7240
Eller email:
obh@obh-gruppen.dk

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører